Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Στον τελικό η ΟΡΜΗ ΛΟΥΞ έσπασε την έδρα της Νέας Ιωνίας κερδίζοντας 15:16

Πηγή: http://www.handball.gr γράφτηκε από τον Γιώργο Τάκη 
Το 7ο συνεχόμενο πρωτάθλημα της ιστορίας της θα διεκδκήσει η Ορμή Λουξ. Η ομάδα της Πάτρας έσπασε την έδρα της ΟΦ Νέας Ιωνίας επικρατώντας με 16-15 και με 2-1 νίκες προκρίθηκε στον τελικό των πλέι οφ της Α1 Γυναικών, όπου θα αντιμετωπίσει μία εκ των ΠΑΟΚ ή Φέτα Ήπειρος Αναγέννηση Άρτας με μειονέκτημα έδρας. Το παιχνίδι στην Νέα Ιωνία ήταν ντέρμπι με την Ορμή να κερδίσει με γκολ που σημείωσε η Ευγενία Καράγιωργα, δέκα δευτερόλεπτα πριν το τέλος.
Η πρώτη σκόρερ της Ορμής Ελένη Μούρνου σχολίασε: "Ηταν ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι. Στην αρχή πήραμε την διαφορά, αλλά δεν καταφέραμε να την κρατήσουμε. Δεν χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας όμως και η ψυχραιμία μας ήταν αυτή που μας έδωσε την πρόκριση"
Η Ευγενία Καράγιωργα που πέτυχε το νικητήριο γκολ επεσήμανε: Η νίκη ήταν δικιά μας. Το οφείλαμε στους εαυτούς μας και στους ανθρώπους που μας στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια, όπως ο Ανδρέας Κόγκας. Ήταν η απάντηση σε όλους αυτούς που δεν υπολόγιζαν την ιστορία της ομάδας και όλα όσα έχει πετύχει στο ελληνικό χάντμπολ την τελευταία δεκαετία"
ΟΦ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ- ΟΡΜΗ ΛΟΥΞ 15-16
Τα δεκάλεπτα: 3-3, 4-5, 6-8 (ημχ.), 11-9, 14-13, 15-16
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Σοφία Ναϊσίδου): Μαυρογεώργη Ζ. 1, Μαυρογεώργη Ν. 1, Χρονοπούλου 2, Μασμανίδου, Κοτσαμπουικίδου, Σλιάκοβα 4, Καλασνίκοβα, Ευκαρπίδου, Βοίτοβιτς, Μακρή, Τσακάλου 2, Χρυσή 1, Κοντοστεργίου 2, Παπά 2.
ΟΡΜΗ (Ράτκο Τζούρκοβιτς): Κασάπη, Μίλασιτς 2, Κορομηλά 1, Καράγιωργα 2, Νούσια, Στράτου, Έλληνα 2, Μίσκοβιτς, Δημητρίου 1, Μούρνου 7, Χαλά, Ευαγγελίδου, Ματαρώνα, Συζίνου 1.
Διαιτητές: Πατιός- Τσιάνας, δίλεπτα: 2-3, Πέναλτι: 2/4-2/3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου