Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Ο Δημητρούλιας συζητά για χάντμπολ με μαθητές δημοτικού του κολλεγίου Αθηνών

Πηγή: http://www.handball.gr γράφτηκε από τον Στάθη Παπαχαρτοφύλη 
Στο Ελληνοαμερικανικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα και συγκεκριμένα στο Κολλέγιο Ψυχικού (Λάτσειο Διδακτήριο), βρέθηκε ο προπονητής μας Δημήτρης Δημητρούλιας την Δευτέρα, για να μιλήσει στους μαθητές του Δημοτικού και να τους αναλύσει από κοντά τα μυστικά του handball.
Η πρόσκληση έγινε από τον καθηγητή Φυσικής Αγωγής και συνεργάτη της ομάδας μας κο Κώστα Μπούνα, με τον οποίον ο προπονητής μας συνδέεται με μακροχρόνια φιλία, αλλά και με αμέριστο αλληλοσεβασμό προς την γενικότερη προσφορά τους στο handball και τον Διομήδη.
Στο κεντρικό αμφιθέατρο του Κολλεγίου, οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον προπονητή μας, να μάθουν λεπτομέρειες και τεχνικές γύρω από το αγαπημένο μας άθλημα, να ενημερωθούν για την πορεία του Διομήδη σε Ελλάδα και Ευρώπη και να επισφραγίσουν από τον κορυφαίο προπονητή της περσινής χρονιάς, τα όσα, με τόσο ζήλο και επαγγελματισμό τους διδάσκει ο καθηγητής τους κος Μπούνας.
Η συζήτηση έγινε με τον πλέον διαδραστικό τρόπο, με τους μαθητές να εκφράζουν τις απορίες τους και τις ερωτήσεις τους προς τον προπονητή μας κατά συρροήν, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην σημασία της ομάδας, του αλληλοσεβασμού και της κοινής προσπάθειας, για την επίτευξη των στόχων τους.
Ο Δημήτρης Δημητρούλιας ξεναγήθηκε από τον Κώστα Μπούνα στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου (κυρίως στις αθλητικές) και δήλωσε ενθουσιασμένος από την υλικοτεχνική υποδομή του υποδειγματικού αυτού Εκπαιδευτηρίου.
www.diomidis-handball.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου