Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Ελπίδες Πάτρας: Αναπτυξιακές δράσεις

Πηγή: http://hatzi-handball.blogspot.gr
 
 Πολυεπίπεδες αναπτυξιακές δραστηριότητες από τις Ελπίδες Πάτρας που το περασμένο Σαββατοκύριακο ξεκίνησαν και τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.
Το τμήμα πανκορασίδων μάλιστα πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση νίκησε την ομάδα της Ακαδημίας με σκορ 11-7.Οι αθλήτριες του Κου Μπουρδόπουλου εμφανίστηκαν σοβαρές και με μεθοδικό τρόπο κατάφεραν να πάρουν διαφορά στο σκορ στο α' ημίχρονο.Χαρακτηριστικό είναι ότι χρησιμοποίησαν το στοιχείο του αιφνιδιασμού σε όλο το παιχνίδι με αρκετή επιτυχία.
Από την άλλη πλευρά το τμήμα των παμπαίδων παρότι αγωνίστηκε με πάθος και δύναμη δεν κατάφερε να κερδίσει την ομάδα της Ακαδημίας ( 9-25 )
Όμως παρ όλη την αγωνιστική του δράση το τμήμα υποδομών των Ελπίδων κατάφερε να διοργανώσει
το πρωί της Κυριακής το 11ο Μίνι Τουρνουά Φιλίας 5Χ5 για παιδιά Δημοτικού σχολείου.
Με την καθοδήγηση των προπονητών υποδομής Κων Μπουρδόπουλου και Παπαγεωργίου οι μικροί αθλητές διασκέδασαν παίζοντας 5Χ5 σε ηλικιακές ομάδες από Α΄ έως ΣΤ΄ δημοτικού και απέσπασαν τα χειροκροτήματα των γονέων και φίλων που παρακολουθούσαν στις κερκίδες.
Είναι απαραίτητες τέτοιες ενέργειες δήλωσαν οι προπονητές ων Ελπίδων ώστε να γνωρίσουν όσο γίνεται περισσότερες οικογένειες αυτό το υπέροχο αλλά μη προβεβλημένο στην χώρα μας άθλημα
γι αυτό και η προσπάθεια θα συνεχιστεί σε πείσμα των δύσκολων καιρών που διανύουμε.
Σύνθεση Παμπαίδων:Καλομενίδης Χ. Ντέλης Ν. Παυτόπουλος Α. 3 Φιορεντίνο Ι. Ασπρούδας Μ. Μακρυγιάννης Τ. 5 Ντούμας Δ. Σιλαίος Α. Καρβελάς Κ. 1
Πανκορασίδων:Λάνταβου Μ. 3 Θανοπούλου Β. 7 Σταθοπούλου Β. Μπάρμπου Ε. 1
Ραυτοπούλου Γ. Κατίκα Ν. Οχτάρα Μ. Γκανοπούλου Σ. Σιλαίου Α. Ντερτινή Ε. Σκόνδρα Μ. Κορκόντζηλα Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου