Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Στην Α2 ο Πανελλήνιος ύστερα από 20 χρόνια

Πηγή: http://hatzi-handball.blogspot.gr 
Δύο ιστορικές ομάδες του αθλήματος αγωνίστηκαν στην Βέροια με φόντο την παραμονή στην κατηγορία. Ο Φίλιππος πήρε μεγάλη νίκη και ιδιαίτερης βαθμολογικής σημασίας επί του Πανελληνίου με 29-23. Αυτό το δίποντο φέρνει πιο κοντά τους γηπεδούχους στον στόχο της παραμονής, αντίθετα οδηγεί τους «Ολυμπιονίκες» στην Α2 Ανδρών και μαθηματικά, αφού οι 6 βαθμοί διαφοράς δεν καλύπτονται πλέον στις 3 αγωνιστικές που απομένουν με τον Φίλιππο να καλύπτει και την διαφορά με την οποία είχε χάσει στον 1ο γύρο στην Κυψέλη. Ο ιστορικός σύλλογος με τα 5 πρωταθλήματα και τα 3 Κύπελλα τα τελευταία 13 χρόνια, υποβιβάζεται στην Α2 μετά από 20 χρόνια παρουσίας στην μεγάλη κατηγορία! Ο Πανελλήνιος είχε τρεις σοβαρές απουσίες (Δημήτρουλας, Χελιώτης, Σομπιρακούλ), οι οποίες όπως αποδείχθηκαν δεν μπόρεσαν να καλυφθούν. Ο τεχνικός του Φιλίππου Κύρος Σαράφης σημείωσε: «Ήμασταν αγχωμένοι. Μας επηρέασε η κρισιμότητα του ματς, αλλά δείξαμε σθένος και πήραμε ένα σημαντικό δίποντο. Συγχαρητήρια στους παίκτες για την μαχητικότητα που έδειξαν». Από την πλευρά του ο τεχνικός του Πανελληνίου Δημήτρης Σκάρλος επεσήμανε: «Δεν ανταποκριθήκαμε στις ανάγκες του παιχνιδιού. Η απουσία του Δημήτρουλα ήταν καθοριστική».ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ- ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ 29-23
Τα δεκάλεπτα: 4-3, 9-4, 15-10 (ημχ.), 21-15, 25-19, 29-23
ΦΙΛΙΠΠΟΣ (Κύρος Σαράφης): Κωστακίδης Π. 3, Αρβανιτίδης 1, Δομπρής 6, Τσιρογιάννης, Μιχαηλίδης, Παντελίδης, Μπαντής 8, Μάντζος, Δραγκόλας, Ζευγαρόπουλος, Δάσκαλος 1, Ντόβας, Δινάλης, Παπαδόπουλος 10, Δέλιος, Κορωνάς.
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ (Δημήτρης Σκάρλος): Τζανακάκης, Βασιλόπουλος 8, Σκοδριάνος 5, Δημήτρουλας, Πανταζής, Παπανίκος 1, Ξηρός 1, Σαμαράς 6, Παρασκευαϊδης, Μαυροφρύδης 3, Αιβάζης 1, Κατρής, Ουρόσεβιτς 2.
Διαιτητές: Χασκής- Βέργος, δίλεπτα: 5-4, Πέναλτι: 3/4-1/1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου