Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Team Esbjerg - Αναγέννηση Άρτας 31-15

Πηγή: handballteam.blogspot.com
Πολύ τιμητική εμφάνιση για τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της Αναγέννησης κόντρα στην Team Esbjerg , μία ομάδα μπάτζετ 9.000.000 κορώνες Δανίας (δηλαδή 1.300.000 ευρώ) και πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα Δανίας. Η Αναγέννηση ηττήθηκε με το τιμητικό 31-15 (17-7 ημίχρονο) και απέδειξε ότι έχει καρδιά. Τα κορίτσια της Αναγέννησης, αν και ελάχιστα στο ρόστερ, υπερέβαλλαν εαυτό και έδωσαν την ψυχή τους για την καλύτερη εκπροσώπηση της Αναγέννησης στην Ευρώπη.
Στο πρώτο μέρος η Αναγέννηση έπαιξε ψυχωμένα στην άμυνα και οργανωμένα στην επίθεση και βρισκόταν κοντά στο σκορ, 10-6. Κάποια όμως βεβιασμένα λάθη στις πάσες έδωσαν την ευκαιρία στις Δανέζες να ξεφύγουν 17-7.
Στο δεύτερο μέρος το αρχικό πρώτο κακό δεκάλεπτο της Αναγέννησης καλύφθηκε από την καλή υπόλοιπη απόδοση της ομάδας και το σκορ κρατήθηκε σε χαμηλά επίπεδα. Αν λάβουμε υπόψη ότι ήταν το πρώτο επίσημο ματς για την Αναγέννηση (ούτε καν φιλικό δεν είχε), αφού το πρωτάθλημα δεν έχει ακόμη ξεκινήσει, η Αναγέννηση μπόρεσε να δείξει τις δυνατότητες για το εγχώριο πρωτάθλημα, που την ενδιαφέρει.
Αύριο θα διεξαχθεί το δεύτερο ματς στις 11.00 (ώρα Δανίας) στο γήπεδο της Team Esbjerg και σίγουρα θα είναι πιο δύσκολα, αφού δεν υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις και οι δυνάμεις θα είναι μειωμένες. Το προπονητικό δίδυμο Γρούμπας-Γιαμούρης έμεινε απόλυτα ευχαριστημένο από την αγωνιστικότητα των αθλητριών και το ενωμένο κλίμα, που πλέον υπάρχει στην ομάδα.
TEAM ESBJERG: (Frederiksen, Haandbaek) Staun, Faithbrother 1, Snorroeggen 1, Helleberg 8, Seest 1, Wallen 2, Bannerholt 3, Hansen 3, Grimsbo, Argen, Jensen 5, Dransfeldt 4, Grigel 3
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ : (Γρούμπας-Γιαμούρης) Ταταράκη, Μπαλάφα 3, Σκουτέλα 4, Χήτα, Βέμη 1, Τσιμπάνου 6, Δήμου, Γρούμπα, Νάση, Στάνκοβιτς 1.
ΘΕΑΤΕΣ : 250
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ : Frieser Bedrich, Frieser Lucas (ΤΣΕΧΙΑ)
ΔΙΛΕΠΤΕΣ ΑΠΟΒΟΛΕΣ : 2/1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου