Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Α.Ο.Δ. ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ: ΜΙΑ ΠΡΟΤΥΠΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΑΧΑ

Πηγή: http://handballteam.blogspot.com
Ένα δυναμικό νέο ξεκίνημα σε όλα τα επίπεδα έγινε φέτος από τον Αθλητικό Όμιλο του Δήμου Θερμαϊκού στο άθλημα της Χειροσφαίρισης. Η ομάδα Ανδρών, που θα αγωνιστεί στο Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας ενισχύθηκε με την προσθήκη νέων και φιλόδοξων αθλητών, που δεν στερούνται όμως σε εμπειρία, και με την καθοδήγηση του γυμναστή Παύλου Παράσχου προετοιμάζεται με εντατικούς ρυθμούς με σκοπό τη διάκρισή της στη διοργάνωση.
Κοντά στην πρώτη ομάδα του Συλλόγου η Διοίκησή του οργάνωσε με υποδειγματικό τρόπο την Λειτουργία της Ακαδημίας της υπό τη διεύθυνση του γυμναστή Γιάννη Μπαχά (πρώην Ομοσπονδιακού προπονητή Πανκορασίδων) και με τη συνεργασία δύο προπονητών, του γυμναστήΔημήτρη Παπαδόπουλου και του εκπαιδευτικού Δημήτρη Σαλονικιού.
Η Ακαδημία του Α.Ο.Α. στελεχώνει αυτή τη στιγμή δύο ηλικιακές ομάδες που θα συμμετάσχουν τη φετινή περίοδο στα πρωταθλήματα Παμπαίδων και Μίνι Αγοριών της Ένωσης Σωματείων Χειροσφαίρισης Θεσσαλονίκης (Ε.Σ.Χ.Θ.). Η προσπάθεια έχει την αμέριστη συμπαράσταση της Διοίκησης του Σωματείου του Προέδρου κυρίου Νίκου Παράσχου και των μελών, της Γενικού Γραμματέας κυρίας Ελένης Ταρσούνα και της κυρίας Χατζηθεοδώρου Σταυρούλας, που παρευρίσκονται ανελλιπώς στις εκδηλώσεις του τμήματος.
  Οι προπονήσεις της Ακαδημίας γίνονται στο Δημοτικό κλειστό γυμναστήριο κάθε Παρασκευή 15:00-16:00 και στις εγκαταστάσεις (κλειστό και ανοιχτό γήπεδο) του 1ου Γυμνασίου Περαίας κάθε Σάββατο και Κυριακή 11:00-12:30. Η ομάδα των Παμπαίδων έδωσε ήδη το πρώτο της φιλικό αγώνα με την αντίστοιχη του «Καλαμαρί» (προπονητής της ο παλαιός παίκτης του Θερμαϊκού, γυμναστής κ. Γιώργος Πουπάκης) όπου και εντυπωσίασε με το αγωνιστικό και οργανωτικό της επίπεδο.
Θα πρέπει να τονιστεί πως ο Σύλλογος παρέχει τις υπηρεσίες του στους μικρούς αθλητές του εντελώς δωρεάν καθώς και τον αθλητικό ιματισμό, επιζητεί όμως την ηθική στήριξη του φίλαθλου κοινού της περιοχής και προσβλέπει σε αυτή για την επιτυχία των σκοπών του.
Σας καλούμε να στηρίξετε με την παρουσία σας την προσπάθεια μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου