Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Ο Στέλιος νίκησε τον Στέλιο! ΧΑΝΘ-ΠΑΟΚ 20-29

Πηγή:http://hatzi-handball.blogspot.com
Ο
ΠΑΟΚ του Υετίων επικράτησε 29-20 της ΧΑΝΘ του Σεϊρεκίδη στο ματς των εορταζόμενων και πρώην συνεργατών.
Ένα ματς ιδιαίτερο από κάθε άποψη διεξήχθη στο κλειστό της ΧΑΝΘ, ωστόσο τελικώς δεν πήρε το χαρακτήρα του ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής της Α1 ανδρών, όπως φαινόταν στα χαρτιά. Ο ΠΑΟΚ επικράτησε σχετικά εύκολα 29-20 της ΧΑΝΘ και απέκτησε σημαντικό προβάδισμα για την τετράδα έναντι της αντιπάλου του, που πλέον έχασε πολύτιμο έδαφος για τα πλέι- οφ, αλλά και την 5η ευρωπαϊκή θέση. Πρόσωπα της αναμέτρησης δεν ήταν άλλα από τους δύο εορτάζοντες προπονητές τον Στέλιο Σεϊρεκίδη και τον Στέλιο Υετίων, οι οποίοι για πολλά χρόνια ήταν συνεργάτες στον «δικέφαλο» του Βορρά, ωστόσο φέτος είναι αντίπαλοι. Ο νέος «μαθητής» και νέος τεχνικός του ΠΑΟΚ ήταν αυτός που χαμογέλασε, κερδίζοντας τον «δάσκαλο» προπονητή της ΧΑΝΘ.
Δηλώσεις-Συνθέσεις:
«Οι παίκτες μου έκαναν το καλύτερο δώρο»
Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Στέλιος Υετίων σχολίασε: «Ημασταν συγκεντρωμένοι και στα 60 λεπτά. Παίξαμε πολύ καλά και βγήκε η δουλειά που κάναμε όλη την εβδομάδα στην προπόνηση. Οι παίκτες μου έκαναν το καλύτερο δώρο. Η νίκη αυτή καθώς και οι τέσσερις συνεχόμενες επιτυχίες είναι ένα καλό σκαλοπάτι για την συνέχεια. Πρέπει να συνεχίσουμε σε αυτό το ρυθμό. Ηταν διαβολική σύμπτωση να παίξουμε αντίπαλο με τον Στέλιο ανήμερα της εορτής μας, αλλά δεν ήταν ένα ματς Υετίων- Σεϊρεκίδη. Τον Στέλιο τον εκτιμάω απεριόριστα και του εύχομαι καλή επιτυχία».
«Πρέπει να αναθεωρήσουμε κάποια πράγματα»
Από την πλευρά του ο τεχνικός της ΧΑΝΘ Στέλιος Σεϊρεκίδης επεσήμανε: «Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν αρκετά καλοί και κάναμε ποιοτικό ματς, αλλά στο δεύτερο δεν είχαμε την στόφα που θα έπρεπε. Με προβληματίζει η εικόνα της ομάδας, εξάλλου τα ματς με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ είναι ένας καθρέπτης για το που βαδίζουμε. Ισως πρέπει να αναθεωρήσουμε κάποια πράματα και να βρούμε λύσεις. Από την μία μέρα στην άλλη δεν αλλάζουν τα πράγματα. Μας λείπουν παιχνίδια υψηλού επιπέδου. Ο ΠΑΟΚ όλα αυτά τα χρόνια απέκτησε μέταλλο και δικιά του δυναμική. Ηταν καλύτερος και κέρδισε δίκαια».
ΧΑΝΘ- ΠΑΟΚ 20-29
Τα δεκάλεπτα: 5-5, 8-8, 11-14 (ημχ), 15-18, 17-21, 20-29
ΧΑΝΘ (Στέλιος Σεϊρεκίδης): Τίκος, Τσαβδάρης, Σπυρόπουλος 4, Κοκτσίδης 1, Λάππας 2, Ναουμίδης, Τσιρώνης, Κουτσικόπουλος 4, Ευαγγελίδης 4, Ορφανουδάκης, Αργυρίου, Ανανιάδης 1, Κεσίδης 3, Παντελίδης 1.
ΠΑΟΚ: (Στέλιος Υετίων) Κνιέζεβιτς, Παλάσκας 3, Γουργούμης, Αποστολίδης Β. , Πετρίδης 5, Ανγκελόφσκι 3, Ιωαννίδης 3, Τσακίρης 2, Τσίλης , Σεβαστίδης 3, , Κεσίδης 1, Πίτσιος, Αποστολίδης Π. 3, Κοκώνης 6.
Διαιτητές: Τζαφερόπουλος - Μπέτμαν
Δίλεπτα: 3/9, Κόκκινη: 15:44 Παντελίδης (για επικίνδυνο παιχνίδι), Πέναλτι 2/2-3/5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου