Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Ένα παιχνίδι ο Κύδωνας στο χάντμπολ ανδρών

Πηγή: Χανιώτικα Νέα

Τελικά ο Κύδωνας θα δώσει αύριο μόνο το αρχικά προγραμματισμένο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 χάντμπολ ανδρών, αφού ο Φίλιππος Βέροιας δεν δέχθηκε το αίτημα της Χανιώτικης ομάδας να διεξαχθεί την Κυριακή 20 Νοεμβρίου -ώστε να... γλυτώσει ένα επιπλέον ταξίδι στη Β. Ελλάδα- το μεταξυ τους εξ αναβολής ματς της 5ης αγωνιστικής.
Η αποστολή του Κύδωνα αναχωρεί απόψε με πλοίο για τον Πειραιά, απ' όπου θα μεταβεί με πούλμαν στη συμπρωτεύουσα, για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.
Απουσίες δεν υπάρχουν και η ομάδα θα προσπαθήσει για την καλύτερη δυνατή παρουσία σε μια έδρα που έκανε -την πρώτη της χρονιά στην Α1- τη μεγάλη έκπληξη, κερδίζοντας -τον Μάρτιο του 2010- τον "Δικέφαλο" με 32-31 (στις άλλες τρεις αναμετρήσεις έχει γνωρίσει την ήττα).
Η αποστολή θα διανυκτερεύσει στη Θεσσαλονίκη και θ' αναχωρήσει από εκεί λίγο πριν το μεσημέρι της Κυριακής, με προορισμό τον Πειραιά, για να επιστρέψει στην πόλη μας ξημερώματα Δευτέρας.
* Όπως μας ενημέρωσαν από το τμήμα χάντμπολ, τελικά το παιχνίδι με τον Φίλιππο θα διεξαχθεί το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου. Τότε ο Κύδωνας έχει ρεπό, ενώ η ομάδα της Βέροιας παίζει κανονικά με τον Δούκα, όμως το παιχνίδι αυτό θα οριστεί σε άλλη ημερομηνία, αφού την ίδια ημέρα ο Δούκας έχει υποχρεώσεις στο πλαίσιο του 3ου γύρου του Τσάλεντζ Καπ (παίζει στο "Δαϊς" με την Αγγλική London GD HC). Για τον ίδιο λόγο δεν θα διεξαχθεί στις 3/12 και το παιχνίδι Διομήδης-ΧΑΝΘ, αφού η ομάδα του Άργους θα παίξει (επίσης για το 3ο γύρο του Τσάλεντζ Καπ) στην Πολωνία με την SPR Stal Mielec.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου