Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

ΞΕΚΙΝΑ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Α2 ΑΝΔΡΩΝ

Πηγή: http://handballteam.blogspot.com
                                                                                                                 Εν όψει της έναρξης της Α2 κατηγορίας Ανδρών προπονητές και διοικητικά στελέχη μιλάνε για το πρωτάθλημα.
Μανώλης Κακάκης ιδρυτής και προπονητής στα τμήματα του ΓΣ Κορωπίου δήλωσε:
«Είναι μια μεταβατική χρονιά οι αθλητές είναι από το Κορωπί και απολύτως ερασιτέχνες. Στοχεύουμε σε μια καλή πορεία και ότι προκύψει. Ο Δήμος Κορωπίου θα βοηθήσει την ομάδα.
Τάκης Καρακίτσος προπονητής Πήγασου Αιγίου: «Έχω συμπληρώσει δυο χρόνια στον Πήγασο και τον οδήγησα στην άνοδο σε δυο κατηγορίες. Είναι τώρα ο τρίτος χρόνος δουλειάς μας. Είχα ταχθεί από την αρχή υπέρ της ενιαίας κατηγορίας χωρίς ομίλους διότι εάν κόβονταν σε ομίλους μέχρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα θα τελείωνε . Έχουμε ενισχυθεί με τον Βασίλη Αναστασέλο το Γιάννη Ζαρλακούτη και το Μάνθο Γιαννόπουλο»
Ζαχαρίας Χήνης -έφορος της ομάδας Ανδρών ΟΦΝΙ: «Σαν διοίκηση δεν έχουμε βάλει στόχους αλλά οι παίκτες και ο προπονητής Γιώργος Μόρφας μας ξεπέρασαν και θέλουν να πετύχουν το όνειρο και προηγούμενων για την άνοδο για πρώτη φορά της ομάδας στην Α1 κατηγορία. Βασικό στοιχείο της ομάδας είναι η εμπειρία αν και είναι όλοι ερασιτέχνες. Μέσος όρος ηλικίας είναι τα 30 χρόνια. Είναι άθλος που ξεκινά το πρωτάθλημα μέσα σε τέτοιους δύσκολους καιρούς θέλουμε να βοηθήσουμε ώστε να υπάρχουμε σαν άθλημα»
Γιάννης Παπαγιαννόπουλος προπονητής Ακαδημία των Σπορ Πάτρας: «Η ΟΧΕ πρότεινε στα σωματεία το διαχωρισμό του ομίλου σε υποομίλους αυτή την αλλαγή δεν την δέχθηκε η πλειοψηφία των σωματείων και με τη νοοτροπία αυτή πρέπει όλοι όσοι την αρνήθηκαν να αναλάβουν την ευθύνη τους. Θα δούμε πως θα πάνε τα πράγματα»
Μενέλαος Δανήλος προπονητής Ιωνικού Νέας Φιλαδελφείας: «Καταρχήν είναι πολύ θετικό το ότι ξεκινάει το πρωτάθλημα. Εμείς κάνουμε μια προσπάθεια με νέα παιδιά. Στηριζόμαστε στους εφήβους έχουμε και 2-3 έμπειρους θέλουμε μετά από 2-3 χρόνια να έχουμε φτιάξει μια δυνατή ομάδα».
Κώστας Χατζηκωνσταντίνου προπονητής Ποσειδώνα Λουτρακίου: «Τα προηγούμενα χρόνια ήταν κρυφό όνειρο η άνοδος τώρα είναι φανερό. Έχουμε κάνει ένα προγραμματισμό πάνε όλα καλά. Έχουν ενταχθεί στην ομάδα και οι καινούργιοι παίκτες»
Γιώργος Δραγάζης προπονητής Παράδεισου Αμαρουσίου: « Δεν είναι πια κοντά μας ο κος Σαρακάκης ως χορηγός αλλά μας στηρίζουν οικονομικά οι Ζιάβρας και Ιωαννίδης. Έχουμε πρόβλημα με το γήπεδο. Έχουμε δυο προπονήσεις της ανδρικής ομάδας και μια προπόνηση στα μίνι. Δυστυχώς ο Δήμος Αμαρουσίου ενδιαφέρεται μόνο για το μπάσκετ. Ξεκινάμε με -3 βαθμούς»
Θέμης Κοζομπόλης Γενικός Αρχηγός Πανιωνίου: «Προπονητές μας είναι οι Αντώνης Κατσαράς και Γιώργος Καρασαβίδης. Έχουμε κάνει αναδιάρθρωση στο τμήμα. Προωθήσαμε τους εφήβους και προσθέσαμε και παίδες. Κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια. Έχουμε 120 αθλητές σε όλα τα τμήματα»
Νίκος Δρέττας προπονητής Αναγέννησης Βύρωνα: «Είναι κοντά μας και μας στηρίζουν ο Αλέξανδρος Σαρακάκης και ο Τίμης Πουρνάρας. Κάναμε μια ανασυγκρότηση. Την ομάδα στηρίζουν και οι βετεράνοι του Αθηναϊκού και της Νέας Ελβετίας και είμαστε αισιόδοξοι για την προσπάθεια».
Ανδρέας Καραβέλας προπονητής Ελπίδων Πάτρας: «Περιμέναμε 3 μήνες για την έναρξη του πρωταθλήματος. Ουσιαστικά είμαστε άστεγοι και διανύουμε 35 χλμ για να πάμε στο Τόφαλος. Θέλω η ομάδα να είναι ανταγωνιστική. Εμείς θα κάνουμε 7 μετακινήσεις ενώ οι Αθηναίοι τρεις. Οι μικρές ηλικίες προπονούνται σε ανοικτά γήπεδα με χορτάρι»
Γιάννης Τριβιζάς προπονητής Φαίακα Κέρκυρας: «Έχουμε προβλήματα με αθλητές μας που είναι εργαζόμενοι είτε που είναι φοιτητές και έχουν φύγει από την Κέρκυρα. Πιστεύω θα πρωταγωνιστήσουν φέτος ο Φοίβος ο Αρης Θεσσαλονίκης και η Δράμα 86».
Γιάννης Καραμπίνας Πρόεδρος Αθλητικού Ομίλου Ιωαννίνων: Είναι δύσκολα τα πράγματα λόγω της οικονομικής συγκυρίας. Προπονητής είναι ο Απόστολος Τικμανίδης. Στόχος είναι η καλή πορεία. Θα δώσουμε έμφαση στις υποδομές».
Χρήστος Φιραρίδης Προπονητής Αρίωνα Πτολεμαϊδας: «Στόχος είναι να παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία .Οι παίκτες δεν πληρώνονται. Δίνουμε έμφαση στους παμπαίδες και στο μίνι.
Ευθύμιος Πιπελίδης προπονητής Άρη Θεσσαλονίκης: «Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους. Ήρθα στην ομάδα πριν ενάμιση μήνα. Η ομάδα είναι απολύτως ερασιτεχνική. Πρώτος στόχος είναι να μπούμε με το δεξί στην κατηγορία από το πρώτο κιόλας παιχνίδι . Κοντά μας ήρθαν ο Μελέτης Καράγκελος από τον ΠΑΟΚ, ο Παναγιώτης Σιπόπουλος από τον Ηρακλή, ο Δελλής από την Κέρκυρα και ο Χάρης Ράμος από τη ΧΑΝΘ»
Νέναντ Πίβατς προπονητής Ηρακλή Θεσσαλονίκης: «Η ομάδα πρώτη φορά ανεβαίνει στην Α2. Στόχος είναι να παραμείνει στην κατηγορία με αξιοπρεπή παρουσία. Πριν από ένα μήνα ανέλαβα τα καθήκοντά μου διαδεχόμενος τον Γούσιο»
Κική Χαραλαμπίδου Πρόεδρος Αλέξανδρος Αξιούπολης: Προπονητής και παίκτης είναι ο Γιώργος Καλαϊτζής. Όλα τα παιδιά είναι από την Αξιούπολη και δεν πληρώνονται. Το κλειδί είναι το πάθος τους για την επιτυχία. Έχουμε 70 αθλητές».
Θεόδωρος Παυλίδης προπονητής Ζαφειράκη Νάουσας: «Κάνουμε μια προσπάθεια με νεαρά παιδιά τα οποία θέλουμε να τα ψήσουμε μέσα στη χρονιά. Στόχος μας είναι μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα»
Θόδωρος Τογανίδης –προπονητής Δράμα 86: «Προχωράμε μετά από 7 χρόνια δουλειάς τώρα πια σε υψηλές κατηγορίες. Θέλουμε να αξιοποιήσουμε όλους τους αθλητές μας. Έχω την ευθύνη της ομάδας μαζί με το Σάββα Δεμερτζίδη».
Τάσος Κουμπίδης Πρόεδρος Φοίβου Συκεών Θεσσαλονίκης: «Δεν μας ενδιαφέρει η άνοδος εμείς κάνουμε δουλειά σε όλα τα επίπεδα. Έχουμε 7 προπονητές και 150 αθλητές. Προπονητής μας στην πρώτη ομάδα είναι ο Δημήτρης Μασλαρινός. Στόχος μας είναι να πλασαριστούμε στην πρώτη τριάδα»
Γιώργος Καραδήμος προπονητής Αρχέλαου Κατερίνης: « Έχει αλλάξει η διοίκηση, η νέα διοίκηση στηρίζει ακόμα περισσότερο το τμήμα. Στηρίζομαι στην αξία και την διάθεση των παικτών του Αρχέλαου . Ο Αρχέλαος με βάση την ιστορία του έχει πάντα πρωταγωνιστικό ρόλο»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου