Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Το πριμ, το πείσμα και ο στόχος

Πηγή:http://www2.paok24.com

Πριν τον αγώνα με τη ΧΑΝΘ, ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Αντώνης Σαουλίδης είχε υποσχεθεί πριμ στους συμπαίκτες του, εφόσον η ομάδα δεχθεί μέχρι είκοσι γκολ, απέναντι στη ΧΑΝΘ που είχε την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος. Στο τέλος το ταμπλό έδειχνε σκορ 20-29 με τους παίκτες του ΠΑΟΚ να τα δίνουν όλα.
«Η λογική μας δεν είναι να πάρουν οι παίκτες πριμ για μία νίκη. Τα πριμ δίνονται για συγκεκριμένους αγωνιστικούς στόχους μέσα στον αγώνα, ώστε η ομάδα να έχει επιπλέον κίνητρα, να ανεβάζει τον πήχη και διαρκώς να βελτιώνεται, όπως ανάλογα υπάρχουν και τα πρόστιμα αν ένας παίκτης π.χ. δεχθεί κόκκινη κάρτα» εξηγεί στο PAOK24 ο Αντώνης Σαουλίδης, που είδε τον αγώνα από την κερκίδα εξαιτίας πόνων στην ωμοπλάτη. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή η πρακτική είναι πρωτόγνωρη στην ομάδα του ΠΑΟΚ και έχει βρει ανταπόκριση.
Αναλύοντας το παιχνίδι, ο αρχηγός του ΠΑΟΚ επισήμανε ότι «ήταν ένα κρίσιμο ματς με ιδιαιτερότητες, απέναντι σε μία φιλόδοξη ομάδα. Φυσικά οι στόχοι μας είναι πολύ μεγαλύτεροι από το να κερδίζουμε τη ΧΑΝΘ. Δείξαμε σημάδια βελτίωσης και με εξαίρεση τον Κνέζεβιτς που ήταν ανέτοιμος, αγωνίστηκαν και πρόσφεραν όλοι οι παίκτες. Ο αγώνας συνεχίζεται. Κάθε ματς είναι σκαλοπάτι και ο πρωταρχικός στόχος είναι να μείνει η ομάδα αήττητη μέχρι τα Χριστούγεννα και τη διακοπή του πρωταθλήματος, ώστε να μπει δυνατά στη νέα χρονιά και να διεκδικήσει τους στόχους της».
Για τα χαρακτηριστικά του φετινού ΠΑΟΚ, ο Σαουλίδης τόνισε ότι «χθες όποιος ήταν στο γήπεδο διέκρινε μία φοβερή ομαδικότητα, ακόμη και στον τρόπο που πανηγυρίσαμε. Οι παίκτες αμφισβητήθηκαν από την αρχή της χρονιάς, σταδιακά βελτιώνονται και χθες κατάφεραν να κάνουν ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι. Απ’ όσα έχουμε συζητήσει με τον προπονητή Στέλιο Υετίων, διαρκώς θα ενσωματώνουμε και νέα στοιχεία στο παιχνίδι μας, ώστε η ομάδα να παρουσιάζεται όλο και καλύτερη»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου