Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Σε φουλ ρυθμούς η εθνική ανδρών

Σε κανονικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της εθνικής ομάδας χάντμπολ ανδρών εν όψει των προκριματικών για το παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2013.
Στις προπονήσεις της εθνικής ομάδας ενσωματώθηκε και ο Βύρωνας Παπαδόπουλος, ο οποίος αφίχθη το μεσημέρι της Τρίτης (1/11) από τη Γερμανία.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στο πλαίσιο της προετοιμασίας της θα δώσει δύο φιλικούς αγώνες με την εθνική ομάδα της Τυνησίας, αρχικά την Πέμπτη (3/11) στο κλειστό γυμναστήριο της Αγίας Βαρβάρας-Αιγάλεω (7 μμ) και στη συνέχεια το Σάββατο (5/11) στο κλειστό του Γέρακα (6.45 μμ).
Ο διεθνής παίκτης Αλέξης Αλβανός δήλωσε για την εθνική ομάδα με αφορμή τα φιλικά παιχνίδια με την Τυνησία.
«Το κλίμα είναι πολύ καλό στην Εθνική ομάδα. Κάνουμε μια νέα αρχή, με νέο προπονητή σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς για την Ελλάδα και τον ελληνικό αθλητισμό. Υπάρχει μεγάλη θέληση και όρεξη από όλους μας. Πρέπει να προσπαθήσουμε για το καλύτερο Τα τεστ με την Τυνησία είναι πολύ δυνατά και θα μας βοηθήσουν σημαντικά στην προετοιμασία. Η Τυνησία είναι μία πολύ δυνατή ομάδα. Στόχος είναι να πετύχει το καλύτερο η ομάδα στην προκριματική φάση για το Παγκόσμιο του 2013».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου