Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Προετοιμασία και δείπνο

Πηγή:http://www2.paok24.com

Άψογα κυλά η προετοιμασία της ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ ενόψει του Σαββατιάτικου αγώνα στην έδρα της ΧΑΝΘ και απόψε παίκτες και τεχνικό επιτελείο πρόκειται να δειπνήσουν μαζί και να περάσουν λίγες ώρες χαλάρωσης.
Ο αγώνας με την ΧΑΝΘ, θα διεξαχθεί στις 16.30 του Σαββάτου στην έδρα της Αδελφότητας, που αναμένεται να γεμίσει από φίλους του ΠΑΟΚ. Άλλωστε και φέτος οι οπαδοί του Δικέφαλου βρίσκονται κοντά στην ομάδα στους εκτός έδρας αγώνες και χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του ματς με τον Αερωπό στην Έδεσσα, όπου ουσιαστικά ο ΠΑΟΚ έπαιξε εντός έδρας.
Η ομάδα βρίσκεται σε ανοδική πορεία, μετρά τρεις συνεχόμενες νίκες μετά το κακό ξεκίνημα και θέλει σε πρώτη φάση να κλείσει τον πρώτο γύρο χωρίς απώλειες βαθμών.
Στον ΠΑΟΚ δεν ασχολούνται με πρόσωπα (οι Σεϊρεκίδης, Ναουμίδης και Ευαγγελίδης βρίσκονται στο αντίπαλο στρατόπεδο), ούτε με το γεγονός ότι η ΧΑΝΘ μπλέχτηκε και χάλασε μεταγραφικές κινήσεις του Δικέφαλου, πριν λίγους μήνες. Αντίθετα, παίκτες και προπονητές είναι προσηλωμένοι στα αγωνιστικά θέματα, με σκοπό η ομάδα να παρουσιαστεί όσο γίνεται πιο έτοιμη.
Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι Μπέτμαν - Τζαφερόπουλος.
Απόψε, η ομάδα θα δειπνήσει στην ταβέρνα «Καληγεύση» στο Φίλυρο, που είναι χορηγός του τμήματος και το στηρίζει από την αρχή της σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου