Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

ΟΡΜΗ ΛΟΥΞ: Έτοιμες για την έναρξη του πρωταθλήματος

Πηγή: http://handballteam.blogspot.com
  
Όλα είναι έτοιμα στο στρατόπεδο της Ορμής Λουξ για την πρεμιέρα του Πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών. Οι λέαινες του Μπόρις Τσουρλέφσκι θα αντιμετωπίσουν την "Φέτα Ήπειρος" Αναγέννηση Άρτας το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011 στις 19:00 στο «Δ. Τόφαλος», με μοναδικό στόχο τους δύο βαθμούς της νίκης, ώστε να ξεκινήσουν με το δεξί το φετινό πρωτάθλημα. Δηλώσεις σχετικά με την έναρξη του Πρωταθλήματος έκαναν στο site της ομάδας οι, Βαφειάδου Κατερίνα καιΣτρατάκη Νάνσυ.
Βαφειάδου Κατερίνα: «Οι συμπαίκτριες μου και εγώ έχουμε πολύ όρεξη για την έναρξη του πρωταθλήματος. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για όλα τα παιχνίδια όπως και για αυτό του Σαββάτου με την Αναγέννηση Άρτας. Υπάρχει καλό κλίμα στην ομάδα και το μόνο που μένει είναι να ακολουθήσουμε τις οδηγίες του προπονητή μας για να φτάσουμε στη νίκη.»
Στρατάκη Νάνσυ: «Χαίρομαι πολύ που το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει επιτέλους αλλά ταυτόχρονα με διακατέχει και μια θλίψη για το πως εξελίσσονται τα πράγματα στο ελληνικό χάντμπολ και κυρίως το γυναίκειο. Ελπίζω λοιπόν με την έναρξη του φετινού πρωταθλήματος να μην υπάρξουν άλλα προβλήματα έτσι ώστε να κυλίσει ομαλά η πορεία του. Σε ότι αφορά τους αγώνες, έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στις συμπαίκτριες και στον προπονητή μου καθώς εδώ και καιρό δουλεύουμε σκληρά για να πάρουμε αυτό που αξίζουμε μέσα στο γήπεδο, τη νίκη.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου