Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Δυναμική επιστροφή Αγγελούδη



Πιλαφάς αντί Λαζαρίδη στην προεδρεία της ΟΧΕ
Σε ένα από τα κρισιμότερα Δ.Σ. της ΟΧΕ εξελίχθηκε το σημερινό για το άθλημα του χάντμπολ. Μετά από καιρό ο ισχυρός άνδρας της ομοσπονδίας Στέλιος Αγγελούδης επέστρεψε δυναμικά με μία εισήγηση- έκπληξη για πολλούς. Ο τέως πρόεδρος στην ομιλία του τόνισε πως όλο το αυτόν τον καιρό παρακολουθούσε διακριτικά τα δρώμενα και ότι η κριτική που ασκείται στην διοίκηση από τον κόσμο του αθλήματος είναι σωστή. Τόνισε πως δέκα χρόνια τώρα προσπάθησε να αξιοποιήσει όλες τις δυνάμεις του αθλήματος και να υπάρχει ανανέωση στα πρόσωπα, ενώ χαρακτήρισε τον εαυτό του "στρατιώτη" του χάντμπολ.
Στις προτάσεις του μίλησε για αναδιάρθρωση του Δ.Σ. ζητώντας ουσιαστικά την παραίτηση εκείνων των συμβούλων που εξαφανίστηκαν το τελευταίο διάστημα. Για τους προπονητές τόνισε πως η ομοσπονδία δεν θα πληρώνει τους αποσπασμένους. Για τα πρωταθλήματα να αρχίσουν όλα άμεσα, ενώ η σημαντικότερη ίσως αναφορά του ήταν στην ανεύρεση χορηγού πρωταθλήματος και ανάπτυξης, ενώ συμπλήρωσε πως σε συνεννόηση με την ηγεσία της ΕΡΤ κατάφερε την επανεργοποίηση της σύμβασης για την τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων.
Πρότεινε την άμεση πρόσληψη προπονητών ανάπτυξης, στην οποία πρέπει να στηριχτεί το άθλημα τα επόμενα χρόνια. Επί τις ουσίας στα οικονομικά αναφέρθηκε σε έναν χαντμπολικό καλλικράτη, την κατάργηση των ενώσεων και των τεχνικών επιτροπών. Αυτές θα φιλοξενηθούν σε περιοχές όπου στελέχη του αθλήματος είναι εκλεγμένα στην Τοπική Αυτοδιοίκησης και δεν είναι και λίγα. Ζήτησε την άμεση εφαρμογή των μειώσεων σε όλους τους υπαλλήλους, εργασία όλων των αποσπασμένων χωρίς άλλη αμοιβή, μείωση των λειτουργικών κατά 30% και της επικοινωνίας κατά 50% με την επάνδρωση του γραφείου τύπου από δημοσιογράφο της Αθήνας και δύο εθελοντών από την Θεσσαλονίκη.
Οσον αφορά την θέση του προέδρου ο Στέλιος Αγγελούδης στήριξε τον τέως Γενικό Γραμματέα Μπάμπη Πιλαφά αντί του Σίμου Λαζαρίδη που παραιτήθηκε. Επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται μετά το τέλος του συμβουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου