Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

«Νίκη και θέαμα»

18 Νοε 2011 17:35, Από http://www2.paok24.com
Αύριο, στις 18.00, στο κλειστό της Μίκρας, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον ουραγό Κύδωνα Χανίων για την 7η αγωνιστική στην Α1 ανδρών με στόχο την τρίτη συνεχόμενη νίκη και τη βελτίωση της θέσης του στον πίνακα της βαθμολογίας.
«Ο Κύδων είναι θεωρητικά αδύναμος αντίπαλος, όμως αυτό δεν σημαίνει πρακτικά τίποτα. Θα αντιμετωπίσουμε τον αγώνα όπως όλους τους υπόλοιπους, με σκοπό να παίξουμε καλό χάντμπολ και να ικανοποιήσουμε τον κόσμο που θα έρθει να μας δει. Θέλουμε να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί και να αποδίδουμε σε κάθε παιχνίδι όλο και καλύτερα», τόνισε στο PAOK24 o τεχνικός του Δικέφαλου Στέλιος Υετίων.
Απών για τον ΠΑΟΚ θα είναι σίγουρα ο τερματοφύλακας Νικολά Κνέζεβιτς, ο οποίος θα μπει σε ρυθμούς προπονήσεων εντός της ερχόμενης εβδομάδας ώστε να είναι έτοιμος για τον αγώνα με τη ΧΑΝΘ. Ο Ηλίας Σεβαστίδης, που απουσίασε λόγω τραυματισμού από το ματς με τον Αερωπό στην Έδεσσα είναι στη διάθεση του προπονητή και αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής.
Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Δεληγιαννίδης – Νάσκος, νέοι στην Α1 ανδρών. Ο αγώνας θα μεταδοθεί διαδικτυακά από το PAOK24.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου