Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΑΗΤΤΗΤΟ ΣΕΡΙ ΤΩΝ "ΛΥΚΩΝ"


"5 στα 5" για τη ΔΙΟΜΗΔΑΡΑ μας αφού πέρασε αλώβητη και από την έδρα του Άρη Νικαίας επικρατώντας με 26-29.Η ομάδα μας ξεκίνησε πολύ δυνατά απ’τα πρώτα λεπτά του αγώνα, και κατάφερε να επιβάλλει το ρυθμό της με πολύ σφιχτή άμυνα και πολύ τρέξιμο στις αντεπιθέσεις.Έτσι άρχισε να δημιουργεί μια διαφορά 3-4 γκολ, η οποία μεγάλωσε και έφτασε τη μέγιστη τιμή της στα 7 τέρματα με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου 10-17,αν και χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του ο προπονητής μας Μίμης Δημητρούλιας πλην του Ουρόσεβιτς(εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού).
Και ενώ όλα έδειχναν ότι η ομαδάρα μας θα φτάσει πολύ εύκολα στη νίκη, κάνωντας περίπατο και με μεγάλη διαφορά,αυτό δεν έγινε στην πράξη.
Ίσως οι παίκτες μας πίστεψαν στο ημίχρονο ότι το ματς έχει τελειώσει και εμφανίστηκαν στο δεύτερο μέρος του παιχνιδιού αγνώριστοι,χωρίς πάθος και χωρίς διάθεση.
Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να δώσει το δικαίωμα στον μαχητικό και σκληροτράχηλο Άρη να κάνει την δική του αντεπίθεση, και με πρωτεργάτη τον Ρηγάκη να καταφέρει να μειώσει το σκορ σε 20-23 στο 40’, και 23-25 στο 54’.
Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη για τον Άρη, αφού οι «λύκοι» μας δείχνωντας απόλυτη σοβαρότητα και αυτοσυγκέντρωση κατάφεραν να διατηρήσουν μια διαφορά 3-4 γκολ ,και έτσι να μην δυσκολευτούν να φτάσουν στη νίκη και στο τελικό 26-29.
Μια νίκη που φέρνει τη ΔΙΟΜΗΔΑΡΑ μας και πάλι στην κορυφή της βαθμολογίας και μάλιστα χωρίς συγκάτοικο,αφού είναι η μοναδική αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος.
Από την ομάδα μας ξεχώρισαν οι Σαμαράς, Τάσκοβιτς και ο νεαρός Σπέντζος ενώ από πλευράς Άρη ο Ρηγάκης.
Τα δεκάλεπτα: 3-7, 6-12, 10-17(ημιχ), 14-19, 20-23, 26-29
ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ (Τάκης Μελετάκος): Χρόνης, Μαλανδρένιας, Τριάντης 2, Χρηματόπουλος, Μυτιληναίος, Αντωνόπουλος 3, Νιαρχάκος 2, Μελετάκος 2, Γρηγοράκης 1, Μουρελάτος, Γραμματικόπουλος 4, Ρηγάκης 10, Κλιμάνογλου 2, Τσαγκούλης.
ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ (Δημήτρης Δημητρούλιας): Τσούλος, Νούνγκοβιτς, Σαμαράς 6, Ζαραβίνας 3, Κρεμαστιώτης, Πριοβόλος, Μεγαλοοικονόμου 4, Μαραγκός 3, Κοντούλης, Πασσιάς, Σπέντζος 2, Τάσκοβιτς 6, Μάλλιος 5, Μούγιτς.
Διαιτητές: Τσάκωνας- Μερτινιάν Δίλεπτα: 5/5, Πέναλτι: 1/1, 3/3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου