Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Αποκλείστηκαν Ορμή Λουξ, Άρτα και ΠΑΟΚ στις γυναίκες

Την ήττα με 41-26 γνώρισε η Ορμή Λουξ σήμερα από την DVSC Forum Debrecen, στον επαναληπτικό του 27-31, με το οποίο επικράτησε και χθες η ουγγρική ομάδα. Οι λέαινες, φανερά κουρασμένες από την προσπάθεια του πρώτου αγώνα, δεν κατάφεραν να απειλήσουν την αντίπαλη ομάδα και αποκλείστηκαν από τη συνέχεια του Κυπέλλου Κυπελλούχων. Η αποστολή της Ορμής Λουξ θα βρίσκεται στην Πάτρα αύριο στο βράδυ.
ΟΡΜΗ ΛΟΥΞ (Τσουρλέφσκι): Σεμεντσένκο, Καλασνίκοβα, Κασάπη, Καράγιωργα 1, Στράτου 3, Ζιλινσκάιτε 2, Ευαγγελίδου, Νιπαραβιτσιένε 6, Παπάζογλου 1, Στανκούτε 7, Βαφειάδου, Πένεφ 5, Στρατάκη 1.
Δίλεπτα: 4-2. Πέναλτι: 1/3- 4/5.
Τη δεύτερη ήττα από την Εσμπιεργκ γνώρισε η Αναγέννηση Αρτας
με 36-14 στο πλαίσιο του γ' γύρου για το Κύπελλο Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας χάντμπολ γυναικών. Η ελληνική ομάδα, όπως και στον αγώνα του Σαββάτου (5/11) όπου είχε ηττηθεί με 31-15, έτσι και τώρα δεν προέβαλε ιδιαίτερη αντίσταση στην ισχυρή δανική ομάδα. Στο ημίχρονο η Εσμπιεργκ προηγήθηκε 18-6 για να φτάσει άνετα σε μια ακόμα νίκη, απέναντι στην ελληνική ομάδα που αποχαιρέτησε τη διοργάνωση με δύο βαριές ήττες.
Τη δεύτερη ήττα γνώρισε σήμερα ο ΠΑΟΚ από την Ουκρανική Ντνεπριάνκα με 28-22 και σε συνδυασμό με την χθεσινή ήττα με 27-17, αποχαιρέτησε το Challenge Cup. Το παιχνίδι είχε ήδη κριθεί από το ημίχρονο αφού η ουκρανική ομάδα είχε περάσει μπροστά με αέρα έξι τερμάτων (12-6). Ο Δικέφαλος το πάλεψε, αλλά δεν κατάφερε να πλησιάσει περισσότερο στο σκορ και έτσι ηττήθηκε με 28-22. Η ομάδα θα μείνει και αύριο στην πόλη Κέρσον της Ουκρανίας, πραγματοποιώντας μία προπόνηση και θα επιστρέψει στην Ελλάδα την Τρίτη, συνεχίζοντας την προετοιμασία της για το πρωτάθλημα, αν και δεν έχει γίνει γνωστό ακόμη αν και πότε θα αρχίσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου