Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Restart κάνουν τα Βριλήσσια

Πηγή: http://www.handball.gr


Η απόφαση της διοίκησης των Βριλησσίων να μην συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών λόγω των οικονομικών συγκυριών τον περασμένο Αύγουστο, έφερε αρκετές ανακατατάξεις στο πρωτάθλημα που ξεκίνησε «κουτσό».
Το γεγονός πως πέρυσι η ομάδα των Βορείων προαστίων κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδας απέναντι στην πρωταθλήτρια ΑΕΚ δεν στάθηκε ικανό να ενισχυθεί το τμήμα χάντμπολ με χορηγούς που θα μπορούσαν να βοηθήσουν τη συνέχιση του έργου που είχε ξεκινήσει το καλοκαίρι του 2010 η διοίκηση.
Όμως, τόσο ο πρόεδρος του συλλόγου Βασίλης Σκουλάς όσο και ο αντιπρόεδρος Λουκάς Οικονόμου είναι διατεθειμένοι να κάνουν «restart», να επανακινήσουν το τμήμα ξεκινώντας από τα θεμελιώδη, από τη βάση του αθλήματος, τις ακαδημίες. Μια κίνηση που σαφέστατα αν γίνει υπό τις σωστές προϋποθέσεις και βάσεις θα δώσει στο σύλλογο διαφορετική δυναμική μέσω της ανάπτυξης τα επόμενα χρόνια. Και δεδομένα αποτελεί ένα παράδειγμα προς μίμηση κι από άλλα σωματεία που θα πρέπει να δώσουν ακόμα μεγαλύτερη προσοχή στις μικρές ηλικίες ώστε το άθλημα να αρχίσει εκ νέου να αποκτά στέρεες βάσεις για το μέλλον.
Σε συνεργασία με την ΕΑΠ ΟΧΕ και με το Γραφείο Φυσικής Αγωγής Β Αθηνών, με επικεφαλής τη Ρούλα Μηχαηλίδου και τον σχολικό σύμβουλο Νικόλαο Τριπόδη τα Βριλήσσια διοργανώνουν από τις 5.30-8μμ «Φεστιβάλ χάντμπολ» για τα δημοτικά σχολεία της περιοχής στο Δημοτικό κλειστό γυμναστήριο των Βριλησσίων σε 4 διαμορφωμένα γήπεδα. Ήδη έχουν υποβάλλει αίτημα συμμετοχής περίπου 400 μαθητές από τα γύρω δημοτικά σχολεία.
Ο Αντιπρόεδρος του ΕΣΝ Βριλησσίων Λουκάς Οικονόμου, δήλωσε: «Μετά από πολλά χρόνια κάνουμε μια νέα προσπάθεια να δημιουργήσουμε τμήματα υποδομής. Την Κυριακή το απόγευμα θα είμαστε όλοι εδώ με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Συλλόγου Βασίλη Σκουλά. Επίσης θα είναι κοντά μας οι πρώην προπονητές του συλλόγου Νίκος Γραμματικός και ο Θεόδωρος Γκίνης ο νέος προπονητής των μινι Θόδωρος Βερνάρδος καθώς και πρώην παίκτες του Συλλόγου όπως ο Γιώργος Πέρρος. Θα κάνουμε όλοι μια προσπάθεια για να ξαναφτιάξουμε δυνατό το σύλλογο των Βριλησσίων. Στην προσπάθεια μας αυτή θα έχουμε και την υποστήριξη του προπονητή Κώστα Κότσιρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου