Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

ΠΑΟΚ-ΚΥΔΩΝ 37-15

Πηγή: http://hatzi-handball.blogspot.com
Την τρίτη του σερί νίκη για το πρωτάθλημα της Α1 Χάντμπολ πέτυχε ο ΠΑΟΚ που επιβλήθηκε στο κλειστό της Μίκρας του Κύδωνα Χανίων με σκορ 37-15. Ο "Δικέφαλος" αν και δεν ξεκίνησε καλά τον αγώνα κατάφερε στο δεύτερο δεκάλεπτο έχοντας σωστές επιλογές σε άμυνα και επίθεση να περάσει μπροστά στο σκορ. Ο Στέλιος Υετίων δήλωσε "Είπαμε ότι σε αυτό το παιχνίδι πρέπει να δοκιμάσουμε πρόσωπα και σχήματα. Το ευχάριστο είναι ότι παίκτες που δεν έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής έπαιξαν σήμερα και έδειξαν ότι βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο. Επίσης είναι σημαντικό ότι μπήκε και πάλι στη δράση ο Σεβαστίδης, μετά τον τραυματισμό του. Η ομάδα είχε καλό ρυθμό, δεν κάναμε το τέλειο παιχνίδι, αλλά προσπαθήσαμε σε άμυνα και σε αιφνιδιασμούς. Αυτή τη νίκη την ξεχνάμε αμέσως και κοιτάμε πλέον τον επόμενο αγώνα κόντρα στη ΧΑΝΘ" επισήμανε ο τεχνικός του Δικέφαλου και συμπλήρωσε ότι υπολογίζει κανονικά τους Κνέζεβιτς, Σαουλίδη, Κοκκώνη, Μισυρλή και Αποστολίδη, για τον αγώνα με τη ΧΑΝΘ.
Δεκάλεπτα: 3-4, 12-5, 18-9, 25-12, 32-13, 37-15
ΠΑΟΚ: Ζάγγας, Παλάσκας 6, Σεϊρεκίδης, Γουργούμης, Αποστολίδης Β. 1, Πετρίδης 1, Ανγκελόφσκι 2, Ιωαννίδης 5, Τσακίρης 8, Τσίλης 2, Σεβαστίδης 2, Τάτσης 3, Κεσίδης 2, Πίτσιος 4.
ΚΥΔΩΝ: Ρηγάτος, Καμαριανάκης, Φαλτσέτας 1, Καμπανιέρης, Σπυρλιδάκης 2, Μυντιλάκης, Γρηγοράκης 2, Βλατάκης, Κοκολοδημητράκης 5, Παϊζάκης 1, Οικονομάκης 3, Καφάτος 1, Γούλας
Δίλεπτα: 5-4. Πέναλτι 2/2-2/2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου