Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Ισόπαλη 19-19 η Εθνική με την Τυνησία

Πηγή:http://www.handball.gr

Χωρίς νικητή έληξε το δεύτερο φιλικό προετοιμασίας της Εθνικής με την Τυνησία με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 19-19. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα άφησε θετικές εντυπώσεις και στον χθεσινό αγώνα κυρίως στον αμυντικό τομέα κάτι που άλλωστε φαίνεται από το γεγονός πως κράτησε για δεύτερο συνεχόμενο ματς τους Τυνήσιους κάτω από τα 20 τέρματα.
Παράλληλα, έδειξε καλά στοιχεία και στην επίθεση αλλά σε αρκετές περιπτώσεις τα σουτ που επιχειρήθηκαν δεν ήταν αυτά που έπρεπε για να νικηθούν οι αντίπαλοι τερματοφύλακες.
Και σε αυτό το ματς οι Γιώργος Κρανάκης επέλεξε να χρησιμοποιήσει σχεδόν όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του και δοκίμασε αρκετά σχήματα σε άμυνα κι επίθεση προφανώς σε μια προσπάθεια να αξιολογήσει καλύτερα το ρόστερ, αλλά και να μπορέσει να έχει άπαντες τους παίκτες ετοιμοπόλεμους.
Το πρόσημο και από τα δύο ματς με την Τυνησία μπορεί να χαρακτηριστεί θετικό καθώς φάνηκε να έχει γίνει αρκετή δουλειά έστω κι αν οι μέρες που βρέθηκαν μαζί οι διεθνείς ήταν ελάχιστες (σε αυτό παίζει σημαντικό ρόλο και η οικονομική δυσπραγία της ΟΧΕ).
Γιώργος Χαλκίδης: «Η άμυνα μας ήταν το ίδιο καλή. Κι επίθεση πήγε καλά αλλά αστοχήσαμε πολλές φορές σε σουτ υπό καλές προϋποθέσεις από τα έξι μέτρα. Στόχος είναι να γίει η ομάδα πιο ευέλικτη, να μπορεί να παίζει περισσότερες άμυνες, να έχει μεγαλύτερο εύρος επιλογών στην επίθεση και γίνεται μεγάλη δουλειά σε αυτό το κομμάτι στις προπονήσεις. Τα δείγματα που έχουμε δώσει μέχρι στιγμής είναι ενθαρρυντικά».
Ευγένιος Κουλούρης: «Στην άμυνα παίζουμε καλά γιατί δείχνουμε ενθουσιασμό, πάθος και όρεξη. Όσο κι αν δουλέψεις αμυντικά αν δεν έχεις αυτά τα τρία στοιχεία δεν μπορεί να λειτουργήσει. Λάθη έγιναν βέβαια, αλλά δεν φάνηκαν ιδιαίτερα».
Τα δεκάλεπτα: 3-4, 6-5, 9-9 (ημ.), 14-11, 16-16, 19-19
Ελλάδα (Γ. Κρανάκης): Τσιλιμπάρης, Δημάκης, Μεγαλοοικονόμου, Μαστορογιάννης 3, Ριγανάς 2, Ζαραβίνας 2, Σαμαράς, Μπαλωμένος, Βακάλης 2, Κοκολοδημητράκης 1, Κουλούρης, Ευαγγελίδης 1, Τζούφρας, Γ. Γεωργιάδης, Χαλκίδης 1, Αλβανός 3, Μπακαούκας 2, γεωργιάδης Δ. 1, Μάλλιος 1
Τυνησία (Αλ. Πορτές): Μισαουΐ, Μπάρ, Γκαρμπί, Τουατί 3, Μπανούρ 5, Αλουϊνί 1, Μαγκάιζ, Μαάρεφ, Μαχμούντ, Σφαρ, Αμρί, Μράμπετ 5, Μεγκάνεμ 1,Μπουγκανμί 1, Σουϊρέφ 1, Αγέντ 2
Διαιτητές: Συρεπίσιος-Μερτινιάν Δίλεπτα: 3-4 Πέναλτι: 1/1-4/4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου