Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

Χαμός και στο χάντμπολ της ΑΕΚ!

Πηγή: http://www.sport-fm.gr/
Μετά το βόλεϊ και το τμήμα χάντμπολ της ΑΕΚ δείχνει σημάδια διάλυσης. Υπό παραίτηση το τεχνικό επιτελείο, μέχρι Τετάρτη κάνουν υπομονή οι παίκτες. Έκθεση πουλιών στο Μενίδι, τους αφήνει χωρίς γήπεδο.
 
Σαν ντόμινο συνεχίζονται οι εξελίξεις στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ, αφού μετά το βόλεϊ σημάδια διάλυσης δείχνει και το τμήμα χάντμπολ.
Η ήττα απ’ τον Διομήδη Άργους ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τους παίκτες και το τεχνικό τιμ. Η κατάσταση που επικρατεί επιδεινώθηκε, με τους Γιάννη Αρβανίτη και Στέλιο Αλεπουδέα να είναι υπό παραίτηση, σε περίπτωση που μέχρι την Τετάρτη δεν επικοινωνήσει η διοίκηση με τους αθλητές.
Μέχρι τότε θα κάνουν υπομονή και οι παίκτες, ενώ σε περίπτωση που δεν βρεθεί λύση μέχρι τότε, θα παραθέσουν συνέντευξη Τύπου για να δημοσιοποιηθούν τα προβλήματα, αφού είναι πλέον βέβαιο πως τα προβλήματα έχουν επίπτωση και στα αγωνιστικά
Έκθεση πουλιών τους αφήνει χωρίς γήπεδο
Ένα απ’ τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΑΕΚ είναι το γηπεδικό. Μέχρι τώρα έχει χρησιμοποιήσει το κλειστό της Νέας Ιωνίας, του Κορωπίου και της Πολιτείας, ενώ προπονείται στο κλειστό του Μενιδίου.
Αυτή τη βδομάδα όμως δεν θα γίνουν προπονήσεις, λόγω… έκθεσης πουλιών στο Μενίδι, που δεν επιτρέπει την παρουσία της ομάδας εκεί.
Όλα αυτά , βέβαια, απορρέουν απ’ το ότι το τμήμα είναι ακέφαλο, μετά την αποχώρηση του Κώστα Σταματιάδη από τη θέση του εφόρου, με απόφαση της Ερασιτεχνικής, που έφερε αποδιοργάνωση στις καθημερινές λειτουργίες της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου