Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Γιορτή Χάντμπολ στη Λήμνο

Πηγή: http://www.emprosnet.gr/
 
«Ελάτε να παίξουμε μαζί» ήταν το σύνθημα της Γιορτής Χάντμπολ για τα παιδιά δημοτικών σχολείων και γυμνασίων, που έγινε στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο «Νίκος Σαμαράς» στη Μύρινα, από την Ομοσπονδία του αθλήματος, το Δήμο Λήμνου και την Α.Ε. Λήμνου.
Η συμμετοχή των παιδιών, που ήταν και οι μεγάλοι πρωταγωνιστές αυτής της Γιορτής, ήταν σημαντική, ξεπερνώντας τα 100 παιδιά, που με ενθουσιασμό γνώρισαν το άθλημα του χάντμπολ υπό τις οδηγίες του περιφερειακού ομοσπονδιακού προπονητή Κώστα Κότσιρα.
Στόχος της εκδήλωσης ήταν να έρθουν τα παιδιά κοντά στον αθλητισμό μέσα από το παιχνίδι και τη χαρά, όπως και έγινε. Εκεί παρευρέθηκαν ο βουλευτής Λέσβου Παύλος Βογιατζής, ο περιφερειακός σύμβουλος Λέσβου Γιώργος Ζαχάρωφ, ο σχολικός σύμβουλος Φυσικής Αγωγής Λέσβου, Γιάννης Τσιόπας, ο πρόεδρος της Α.Ε. Λήμνου, Σωτήρης Κωνσταντάρας, καθώς και πολλοί καθηγητές Φυσικής Αγωγής του νησιού.
Παράλληλα με τη Γιορτή για τα παιδιά, αξίζει να σημειωθεί ότι έγινε και επιμορφωτικό σεμινάριο για το χάντμπολ στους καθηγητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Λήμνου, στο οποίο μίλησε ο περιφερειακός προπονητής τής ΟΧΕ, Κώστας Κότσιρας.
Ήδη στο ακριτικό νησί της Λήμνου καλλιεργείται το χάντμπολ με την ομάδα τής ΑΕΛ, που συμμετέχει στο Πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας στους άνδρες. Tην ευθύνη της εκδήλωσης είχαν οι υπεύθυνοι του Τμήματος Χάντμπολ τής ΑΕΛ, Γιώργος Παρούσης και Κατερίνα Πετρίδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου