Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

Μοιράστηκαν 6.000 ευρώ στην ΑΕΚ

Πηγή: http://www.sport-fm.gr/
Οι «21 Φίλοι της Α.Ε.Κ.» και οι χορηγοί- υποστηρικτές που βρήκε ο Κώστας Σταματιάδης έδωσαν την ευκαιρία στους παίκτες του χάντμπολ να κάνουν γιορτές- Αιχμές από τον έφορο της ομάδας
 
Τελικά το τμήμα χάντμπολ συνεχίζει εκ των ενόντων να κινείται, αφού η ερασιτεχνική ΑΕΚ δεν έχει συνεισφέρει στα προβλήματα εδώ και εβδομάδες. Ενόψει των εορτών οι «21 Φίλοι της Α.Ε.Κ.» που ξεκίνησαν την προσπάθεια από την 21η Νοεμβρίου έως την 21η Δεκεμβρίου συγκέντρωσαν ένα ποσό κοντά στις 4.000 ευρώ, ενώ άλλα 2.000 ευρώ μάζεψε ο έφορος της ομάδας Κώστας Σταματιάδης από χορηγούς, φίλους και υποστηρικτές.
Τα χρήματα αυτά (συνολικά 6.000 ευρώ) δίνουν μία ανάσα στους παίκτες της ομάδας ενόψει των εορτών, αλλά σαφέστατα δεν λύνουν τα μεγάλα προβλήματα.
Ταυτόχρονα η ομάδα –πάλι χωρίς την βοήθεια της ερασιτεχνικής- ψάχνει να βρει ξένο τερματοφύλακα για αντικαταστάτη του Κώστα Τσιλιμπάρη που σε λίγες ημέρες θα ταξιδεύσει στην Ιταλία για λογαριασμό της Μπόζεν. Η αναζήτηση είναι πολύ δύσκολη και η προσπάθεια –μέχρι να ευαισθητοποιηθούν κάποιοι- θα γίνει με πόρους που έχει εξασφαλίσει το ίδιο το τμήμα.
«Πάλι ο κόσμος ενδιαφέρθηκε»
Από την πλευρά του ο Κώστας Σταματιάδης σχολίασε καυστικά τα όσα συμβαίνουν στο τμήμα με σημερινό του μήνυμα στην σελίδα του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης:
«Παραμονή Χριστουγέννων σήμερα και το ''μαντείο'' της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ ακόμα δεν έχει βγάλει χρησμό. Ούτε ένα τηλέφωνο, ούτε μια ευχή για το τμήμα του χάντμπολ. Πάλι ο κόσμος ενδιαφέρθηκε, έτρεξε, πλήρωσε από το υστέρημα του για να κάνουν Χριστούγεννα αξιοπρεπώς οι αθλητές και οι προπονητές της ομάδας.
Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τους 21 φίλους, τον Πέτρο και τον Λεωνίδα από την Άρτα, ξέρουν αυτοί ποιοι είναι, για την συγκινητική βοήθεια τους, όπως και τον κύριο Κωσταγιάννη, να είναι πάντα καλά και φυσικά την Ορίτζιναλ, χωρίς την βοήθεια της οποίας δεν θα είχε κατέβει η ομάδα στο πρωτάθλημα.
Θέλω επίσης να ευχαριστήσω όλους τους αθλητές, τους προπονητές αλλά και τους φυσιοθεραπευτές του τμήματος, για την υπομονή, το κουράγιο, την αυταπάρνηση και την εμμονή χωρίς όρους και κανόνες για την ΑΕΚΑΡΑ.
Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον ''μικρό ήρωα'' της ομάδας, τον Χάρη Διαμαντάρα, ο οποίος είναι πολύτιμος συνεργάτης και φίλος. Δεν θέλω να ευχαριστήσω τον εαυτό μου γιατί έτσι κι αλλιώς, όπως μας διαβεβαίωσαν έγκριτοι παράγοντες και δημοσιογράφοι, αποτελώ εχθρό της ΑΕΚ. Χρόνια Πολλά σε όλους, ΑΕΚΑΡΑ για πάντα».
Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου