Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου 2014

Αγώνας με φιλανθρωπικό σκοπό

Συντάκτης: Onsports Team
 
Φιλανθρωπικό σκοπό θα έχει το παιχνίδι του Διομήδη Άργους με το Κιλκίς την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου στις 19.00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Κίου για το 2ο γύρο του Κυπέλλου Χάντμπολ Ανδρών, σε έναν αγώνα νοκ - άουτ.
Η Διοίκηση των γηπεδούχων αποφάσισε ότι τα έσοδα του συγκεκριμένου αγώνα θα διατεθούν πλήρως για τις υπέρογκες ανάγκες του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Άργους, κατόπιν πρόσκλησης της Διεύθυνσης.
Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση:
«Για τον λόγο αυτό, στον συγκεκριμένο αγώνα δεν θα ισχύουν οι κάρτες διαρκείας της ομάδας μας, αλλά μεμονωμένα εισιτήρια των 3 ευρώ, προκειμένου να καλυφθεί όσο το δυνατόν περισσότερο χρηματικό ποσό και να βοηθηθεί κατά το μέγιστο από τους φίλους και φιλάθλους μας η υπεράνθρωπη προσπάθεια που καταβάλλουν οι άνθρωποι που πλαισιώνουν το Ειδικό Δημοτικό Άργους.
Καλούμε όλους τους φίλους, φιλάθλους και τα μέλη της ομάδας μας, καθώς και όλο το Αργολικό κοινό να βρεθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Κίου την Παρασκευή, να στηρίξουμε όλοι μαζί την προσπάθεια των παικτών μας για την πρόκρισή τους στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου και συνάμα να συνδράμουμε στον φιλανθρωπικό σκοπό της συγκεκριμένης ημέρας!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου