Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

«Προτεραιότητα το χάντμπολ»

Πηγή: http://www.sport-fm.gr/
Ο Ανδρέας Ανατολιωτάκης στην συνάντηση που είχε με τους αθλητές του χάντμπολ τους τόνισε ότι για το τμήμα είναι πολύ σημαντική η επιστροφή Σταματιάδη στη θέση του εφόρου.
 
(Photo: Action Images)
Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του εν δυνάμει Προέδρου της ερασιτεχνικής ΑΕΚ κ. Ανδρέα Ανατολιωτάκη με τους αθλητές του τμήματος χάντμπολ.
Το κλίμα ήταν καλό και οι δύο πλευρές μίλησαν με ειλικρίνεια για την κατάσταση που επικρατεί. Ο κ. Ανατολιωτάκης δεσμεύθηκε να δώσει εντός των επόμενων ημερών ένα ποσό από τα οφειλόμενα και τους δήλωσε ότι το χάντμπολ αποτελεί προτεραιότητα της διοίκησης, αφού πρόκειται για το τμήμα που έχει δώσει στον Σύλλογο τις περισσότερες χαρές και επιτυχίες με 5 τίτλους την τελευταία δεκαετία.
Επίσης ο κ. Ανατολιωτάκης είπε πως θα προσπαθήσει να βοηθήσει στο γηπεδικό, κάνοντας ένα ραντεβού με τον Ιωνικό ΝΦ για να ζητήσει κάποιες ώρες για προπόνηση στο κλειστό.
Από την πλευρά τους οι αθλητές επεσήμαναν πως έχουν κουραστεί από υποσχέσεις και θέλουν να δουν πράξεις, ότι το καλοκαίρι κράτησαν μόνοι τους ζωντανό το τμήμα και θεωρούν πως η ερασιτεχνική όχι μόνο δεν βοήθησε, αλλά οι προσπάθειες τους «υπονομεύτηκαν» κι’ όλας με την αποχώρηση του Κώστα Σταματιάδη από την θέση του εφόρου.
Οι παίκτες ουσιαστικά ζήτησαν την επιστροφή του κ. Σταματιάδη στη θέση του εφόρου, ενώ σύμφωνος σε αυτή την εξέλιξη είναι και ο κ. Ανατολιωτάκης, ο οποίος αναγνωρίζει την προσφορά του στο τμήμα και πως γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα την καθημερινότητα και τα προβλήματα της ομάδας. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κώστας Σταματιάδης ουσιαστικά δεν αποχώρησε ποτέ από την ομάδα και ήταν κοντά όταν αυτή τον χρειάστηκε.
Έπειτα οι παίκτες είχαν μεταξύ τους συνάντηση και αποφάσισαν να βάλουν τα δυνατά τους αγωνιστικά στα τρία τελευταία παιχνίδια της σεζόν, ενώ περιμένουν και κάποιες χορηγίες από δικές τους γνωριμίες και προσπάθειες.
Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου