Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

Ήττήθηκε από την IFK o Διομήδης

Πηγή : www.coppa.gr Φωτό: www.argolikeseidhseis.gr
 
Μετά από 16 συνεχόμενες νίκες στην Νέα Κίο, ο Διομήδης έχασε με 30-19 από την Κρίστιανσταντ για τον 1ο γύρο του EHF cup. Η Σουηδική ομάδα «έσπασε» την έδρα των «Λύκων», ήταν ανώτερη σε όλα τα σημεία του αγώνα και έλεγχε πλήρως την εξέλιξη του από την αρχή μέχρι το φινάλε. Το παιχνίδι ουσιαστικά κρίθηκε στην αποβολή του Κυπραίου με απευθείας κόκκινη στο 20’ με τους Σουηδούς να κάνουν σερί 6-0 και να ξεφεύγουν με +8, μετατρέποντας το 7-9 σε 7-15.
«Λίγος» ο Ντάσεβιτς, ανέτοιμος ο Διομήδης
Μαστορογιάννης, Ανανιάδης ήταν οι κορυφαίοι για τον πρωταθλητή Ελλάδος που είχε φανερό πρόβλημα ομοιογένειας, λόγω των πολλών αλλαγών στο ρόστερ του. Ο Διομήδης τα περίμενε όλα από τον μαχητικό αρχηγό του που «πάλευε» με την άμυνα των Σουηδών, ενώ ο Ανανιάδης ήταν πρώτος σκόρερ με κάποιες εξαιρετικές εκτελέσεις πέναλτι. Η ελληνική ομάδα παρουσιάστηκε ασύνδετη με πολλά προβλήματα στην επίθεση και χωρίς καμία περιφερειακή απειλή. Ο Σέρβος Ντάσεβιτς αποδείχθηκε κατώτερος του αναμενομένου και δεν αποκλείεται να είναι λίγες οι ημέρες του στο Άργος, αφού οι «πιτσιρικάδες» του Διομήδη Πασσιάς και Χαντέλης κράτησαν πολύ καλύτερα την θέση.
Ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα με τους Σουηδούς να έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι.
Πριν το παιχνίδι τιμήθηκε ο Γιώργος Ζαραβίνας για την προσφορά του στον Διομήδη με τον πρώην αρχηγό των «Λύκων» να γνωρίζει την αποθέωση.
ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ- ΚΡΙΣΤΙΑΝΣΤΑΝΤ 19-30
Τα πεντάλεπτα: 2-1, 3-5, 4-8, 7-10, 7-13, 8-17 (ημχ.), 9-19, 10-22, 14-24, 16-26, 17-27, 19-30
ΔΙΟΜΗΔΗΣ (Δημήτρης Δημητρούλιας): Κυπραίος 2, Μεγαλοοικονόμου 2, Καρακαλάτος, Κρεμαστιώτης, Πασσιάς 2, Σιαματάς, Μούγιτς, Νούγκοβιτς, Ντάσεβιτς, Σαμαράς 1, Σπέντζος, Ανανιάδης 9, Χαντέλης 1, Λοϊζος, Μαστορογιάννης 2, Σιμιτσής.
ΚΡΙΣΤΙΑΝΣΤΑΝΤ (Όλα Λίντρεν): Λίντρεν, Όλσον Μάρκους 1, Στενμπάκεν 3, Μπιόρνσεν 3, Λάγκερσεν 4, Λάρσον Γιόχαν 4, Λάρσον Λέο, Γιέπσον, Λάρσον Γιέσπερ, Τόλμπρινγκ 7, Πέτερσον, Τσέντερχολμ 6, Ο Σάλιβαν 1, Λίντσκογκ 1, Όλσον Λίνους. Διαιτητές: Μπόρισιτς- Μάρκοβιτς (Σερβία), Παρατηρητής: Σαββίδης (Κύπρος), Κόκκινη: 20:34 Κυπραίος (επικίνδυνο παιχνίδι), δίλεπτα: 3-4, πέναλτι: 6/7-2/2.
Δηλώσεις:
Δημήτρης Δημητρούλιας (τεχνικός Διομήδη): «Είχαμε μία ομάδα με ρυθμό και καλά τρεξίματα απέναντι μας. Εμείς υποπέσαμε σε πολλά τεχνικά λάθη. Ήμασταν μουδιασμένοι από την αποχώρηση του Μάλλιου και μετά την αποβολή του Κυπραίου τα πράγματα έγιναν ακόμα δυσκολότερα. Έχουμε μια καινούργια ομάδα και θα κάνουμε καλά να το συνειδητοποιήσουμε όλοι και ειδικότερα οι παλιοί γιατί έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας για να δημιουργήσουμε ξανά μία ομάδα που θα κάνει πρωταθλητισμό»
Όλα Λίντρεν (προπονητής Κρίστιανσταντ): «Ξεκινήσαμε σοβαρά από την αρχή. Δεν υποτιμήσαμε τον αντίπαλο σε καμία περίπτωση. Είχαμε δει μία άλλη ομάδα καλύτερη στο βίντεο από τους περσινούς της αγώνες. Σίγουρα κάναμε καλό ξεκίνημα και αυτό μας έδωσε αυτοπεποίθηση. Πετύχαμε πολλά γκολ στην κόντρα και είχαμε σε καλή ημέρα τον τερματοφύλακα μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου