Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Χατζηιωάννου σε διαιτητές: "Μην επηρεάζεστε από τις επιλογές κάποιων να βάλουν το άθλημα σε αναστάτωση"

Πηγή: http://hatzi-handball.blogspot.gr/
 
Μανδάς: "Κληρονομήσαμε προβλήματα προηγούμενων διοικήσεων. Να λυθούν πριν την έναρξη των πρωταθλημάτων - Βιολιτζής:"Διαφήμιση του χάντμπολ μέσω διαιτησίας. Αναπτυξιακό μέτρο η προπληρωμή στα ηλικιακά" - Νικολίτσας: "Δεν ήταν καλή διαιτητική χρονιά η περυσινή. Πιο προετοιμασμένοι η διαιτητές στο σεμινάριο της Βορείου Ελλάδας"
Ολοκληρώθηκε το ετήσιο σεμινάριο διαιτησίας της ΚΕΔ/ΟΧΕ σε Αθήνα και Κατερίνη αντίστοιχα.
Ο Πρόεδρος της ΟΧΕ κ. Παντελής Χατζηιωάννου στην ομιλία του προς τους διαιτητές στα γραφεία του ΣΥΔΧΑ επεσήμανε:
«Πρέπει να βοηθήσετε το χάντμπολ, να συνεχίζετε να το στηρίζετε και να το αγαπάτε ανεξάρτητα
ποιοι το διοικούν. Δεν πρέπει να επηρεάζεστε από τις επιλογές κάποιων ανθρώπων να βάλουν το άθλημα σε αναστάτωση. Είναι απόφαση μου να συνεχίσω να βοηθάω το χάντμπολ ασχέτως αν θα είμαι ή όχι στην διοίκηση της Ομοσπονδίας. Να ξέρετε ότι θα έχετε πάντα ένα φίλο δίπλα σας. Αυτά που πέρσι δεσμευτήκαμε σαν διοίκηση απέναντι σας θα υλοποιηθούν στο ακέραιο. Πρέπει να βρεθούν λύσεις για όλα τα ζητήματα που ταλανίζουν το άθλημα».
Παρόντες στην έναρξη του σεμιναρίου στην Αθήνα ήταν επίσης ο Πρόεδρος της ΔΕΠ κ. Αθανάσιος Μανδάς και το μέλος του Δ.Σ. κ. Στάθης Παπαχαρτοφύλης. Ο κ. Μανδάς στο χαιρετισμό του δήλωσε: "Γνωρίζουμε τα προβλήματα της διαιτησίας τα οποία κληρονόμησε η απερχόμενη διοίκηση από τις προηγούμενες. Δεν πρέπει να γίνει αυτό που έγινε την προηγούμενη χρονιά κατά τη διάρκεια της αποχής όταν 4-5 άνθρωποι προσπαθούσαν να βρούν μια λύση. Όσοι έχουν θεσμικό ρόλο πρέπει να αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους για την εξεύρεση λύσεων. Επιβάλλεται να βρεθεί λύση στα όποια προβλήματα πριν την έναρξη των πρωταθλημάτων"
Ο Πρόεδρος της ΚΕΔ/ΟΧΕ στην εναρκτήρια ομιλία του στο σεμινάριο τηςε Αθήνας δήλωσε: "Δεν ήταν καλή διαιτητική χρονιά η περυσινή. Από τα αγωνιστικά τεστ που έγιναν οι διαιτητές της Βορείου Ελλάδας ήταν πιο προετοιμασμένοι. Θα δούμε για τα γραπτά τεστ. Αυτό που κάνετε πρέπει να το αγαπάτε, αλλιώς δεν γίνεται να πάμε μπροστά"
«Διαφήμιση του χάντμπολ μέσω διαιτησίας»
Εκπροσωπώντας το Δ.Σ. της ΟΧΕ στο σεμινάριο της Κατερίνης που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο ο κ. Κώστας Βιολιντζής απευθύνθηκε στους διαιτητές, τονίζοντας: «Πιστεύω ότι μπορεί η ελληνική διαιτησία να διαφημίσει το ελληνικό χάντμπολ εκτός συνόρων και το Δ.Σ. της ΟΧΕ πρέπει να συνεχίσει προς σε αυτή την κατεύθυνση και να έχουμε όλο και περισσότερα ζευγάρια στο εξωτερικό. Γιατί να μην δούμε πάλι ένα ζευγάρι να σφυρίζουν τελικούς και ημιτελικούς στην Ευρώπη, όπως οι Μίγκας- Μπάβας. Επίσης θεωρώ ότι οι αποφάσεις που έχουν παρθεί από την ΟΧΕ σχετικά με την πληρωμή των διαιτητών στα ηλικιακά πριν τον αγώνα έχει και αναπτυξιακό χαρακτήρα, καθώς θεωρώ ότι θα βοηθήσει ώστε να έρθουν νέοι άνθρωποι στις τάξεις της Ομοσπονδίας. Μετά την ανάδειξη νέου Δ.Σ. τον Οκτώβριο θα συνεχιστεί ο διάλογος, ώστε να λυθούν όποια προβλήματα υπάρχουν»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου