Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΑΟΚ: Νίκες με Κιλκίς και Πρωτέα Άρτας

Πηγή: www.paok24.com
 
Εμφατική νίκη με 19-36 πέτυχε η ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ στο Κιλκίς, στο τέταρτο φιλικό προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν. Ο Νίκος Γεωργιάδης χρησιμοποίησε κατά κύριο λόγο τους παίκτες που αναμένεται να έχουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής στις επίσημες διοργανώσεις. Στο πρώτο μέρος (10-13) οι γηπεδούχοι του ΓΑΣ Κιλκίς ήταν αρκετά ανταγωνιστικοί, όμως στο δεύτερο ο ΠΑΟΚ ανέβασε ρυθμούς, έτρεξε στην επίθεση και με επιμέρους σκορ 9-23 έφτασε στο τελικό 19-36.
Δεκαοκτώ ώρες μετά τη νίκη στο Κιλκίς επί του τοπικού ΓΑΣ, η ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ νίκησε και τον Πρωτέα Άρτας στη Μίκρα με 42-28. Ο Νίκος Γεωργιάδης έδωσε χρόνο συμμετοχής στους παίκτες που δεν αγωνίστηκαν κόντρα στον ΓΑΣ, ενώ λιγότερο έπαιξαν οι βασικοί. Άλλωστε αυτός ήταν ο σκοπός του σημερινού φιλικού, κόντρα στον Πρωτέα που φέτος θα αγωνιστεί στην Α2.
Τα επόμενα φιλικά του ΠΑΟΚ θα δοθούν στο τουρνουά της Βέροιας, την Παρασκευή και το Σάββατο. Στο συγκεκριμένο τουρνουά θα συμμετάσχουν και οι έξι ομάδες της Βορείου Ελλάδος που αγωνίζονται στην Α1 (ΠΑΟΚ, Φίλιππος, Κιλκίς, Φοίβος, ΧΑΝΘ και Δράμα 1986).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου