Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

«Έφυγε» ο Γιάννης Ξεσφίγγης

ΣΤΑ 52 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΥΓΕΙΑΣ
Πηγή: http://www.sentragoal.gr/

 
Η οικογένεια του χάντμπολ έχασε ένα από τα αγαπημένα της παιδιά. Ο Γιάννης Ξεσφίγγης έφυγε από την ζωή το βράδυ της Τετάρτης σε ηλικία 52 ετών, σκορπώντας θλίψη σε όλο το άθλημα. Την τελευταία εβδομάδα νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς» έπειτα από βαρύ εγκεφαλικό.
Όπως στο χάντμπολ, έτσι και στην ζωή του ήταν πραγματικός μαχητής μέχρι την τελευταία του στιγμή. Χαμογελαστός, ειλικρινής, ακέραιος και αγαπητός σε όλους.
Υπήρξε ένας από τους σπουδαιότερους αθλητές της γενιάς του, με μεγάλο ταλέντο και πολύ δυνατό αριστερό χέρι, αγωνιζόμενος στη θέση του δεξιού ίντερ. Ήταν ηγετική φυσιογνωμία στον Αθηναϊκό με τον οποίο ταύτισε το όνομα του πριν πάρει μεταγραφή στις Σχολές Ξυνή, ενώ τίμησε επί σειρά ετών την φανέλα της Εθνικής μας ομάδας.
Ήταν παντρεμένος με την Χρυσούλα, με την οποία απέκτησαν ένα γιό, τον Μανώλη. Η κηδεία του θα τελεστεί αύριο Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου, στις 5 μ.μ., από το Δημοτικό κοιμητήριο του Βύρωνα.
Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΟΧΕ εξέφρασαν τα θερμά τους συλλυπητήρια στους οικείους του. Συντετριμμένοι οι παλιοί του συμπαίκτες, οι παλαίμαχοι χάντμπολ Βύρωνα εξέφρασαν με ανακοίνωση την οδύνη τους, μεταξύ αυτών και ο επί σειρά ετών Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς και ο Πρόεδρος του ΣΥΠΧΕ Γιάννης Βαρελτζής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου