Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Στην Πάτρα η Εθνική χάντμπολ των ανδρών!

Πηγή: http://www.thebest.gr/
Για τα προκριματικά του Euro 2018 με αντίπαλο την Κύπρο 
Παρούσα σε μια από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις του χάντμπολ δηλώνει και πάλι η Πάτρα, καθώς ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της επίσημης αγαπημένης όλων των Ελλήνων θα φιλοξενηθεί στην πόλη μας σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρωινή Γνώμη».
Η Εθνική Ελλάδας ετοιμάζει βαλίτσες για την Πάτρα, όπου θα αντιμετωπίσει το πρώτο παιχνίδι για τα προκριματικά του Euro 2018 με αντίπαλο την Κύπρο.
Τα μέλη της Ομοσπονδίας Χάντμπολ είχαν τις προηγούμενες ημέρες επαφές με τους διοικούντες του ΠΕΑΚ, προκειμένου να «κλειδώσουν» την έδρα του αγώνα Ελλάδα – Κύπρος και πλέον ανακοινώθηκε και επίσημα στην Ευρωπαϊκή ομοσπονδία ότι το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 30 Οκτωβρίου στις 8 το βράδυ.
Ο άνθρωπος φυσικά που αποτέλεσε τον συνδετικό κρίκο της ΟΧΕ με ΠΕΑΚ για να πραγματοποιηθεί η προετοιμασία και ο αγώνας της Εθνικής στην Πάτρα είναι ο πρόεδρος της τοπικής επιτροπής, Ανδρέας Κόγκας ο οποίος και στο παρελθόν έχει στηρίξει το άθλημα και έχει φέρει στην πόλη μας μεγάλα παιχνίδια.
ΚΟΓΚΑΣ: «Η ΠΑΤΡΑ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΧΑΝΤΜΠΟΛ»
Μιλώντας στην εφημερίδα «Πρωινή Γνώμη » ο Ανδρέας Κόγκας τόνισε: «Χαίρομαι ιδιαίτερα που επιτέλους ένα παιχνίδι της Εθνικής ανδρών θα γίνει στην Πάτρα και χαίρομαι που αυτό το παιχνίδι θα είναι με το αντίστοιχο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Κύπρου. Είναι πολύ σημαντικό που ένα από τα ωραιότερα και καλύτερα γήπεδα στη χώρα μας, το ΕΑΚ «Δ. Τόφαλος» θα φιλοξενήσει μετά από τρία χρόνια ένα μεγάλο διεθνές παιχνίδι. Επειδή το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί καθημερινή, αυτό που θέλουμε είναι η νεολαίο της Πάτρας να σταθεί στο πλευρό της Εθνικής ομάδας γεμίζοντας το γήπεδο. Είμαι σίγουρος ότι όλοι οι άνθρωποι του χάντμπολ στην πόλη μας θα βοηθήσουν εθελοντικά στο να διοργανωθεί αυτό το σπουδαίο παιχνίδι και υπόσχομαι ότι και στο μέλλον η πόλη μας θα διοργανώσει ανάλογους διεθνείς αγώνες».
ΚΡΑΝΑΚΗΣ: «Η ΠΑΤΡΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΚΑΙ ΤΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ»
Η επιλογή της Πάτρας όμως για τη διεξαγωγή του αγώνα της Εθνικής μας ομάδας με το αντίστοιχο συγκρότημα της Κύπρου σκόρπισε χαμόγελα τόσο στον ομοσπονδιακό τεχνικό Γιώργο Κρανάκη όσο και στους διεθνείς. « Είναι μεγάλη μου χαρά που έπειτα από δύο χρόνια η Εθνική ομάδα θα βρεθεί και πάλι στην Πάτρα και είναι σημαντικό που αυτή τη φορά θα δώσουμε και έναν διεθνή αγώνα μπροστά στο κοινό της πόλης σας που έχει δείξει πόσο στηρίζει το άθλημα του χάντμπολ.
Η Πάτρα και οι άνθρωποι του αθλήματος έχουν αποδείξει και στο παρελθόν ότι γνωρίζουν από μεγάλες διοργανώσεις και συμβάλουν κάθε φορά στην άρτια διεξαγωγή των αγώνων», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Κρανάκης και συμπλήρωσε: «Η ομοσπονδία στο πλαίσιο της ανάπτυξης του αθλήματος επέλεξε αυτή τη φορά να ταξιδέψει στην πόλη σας για να δώσει έναν σημαντικό αγώνα και ο στόχος είναι διπλός. Θέλουμε η νέα προσπάθεια της Εθνικής ομάδας για τα προκριματικά του Euro 2018 να ξεκινήσει με το δεξί και παράλληλα να δώσουμε την ευκαιρία στα νέα παιδιά να γνωρίσουν το άθλημα του χάντμπολ από κοντά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου