Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Πρεμιέρα για τον Φίλιππο (χάντμπολ) κόντρα στον Ποσειδώνα Λουτρακίου

Πηγή: http://www.inveria.gr/
 
Ξεκινάει αύριο Σάββατο το πρωτάθλημα χάντμπολ της Α1 Κατηγορίας Ανδρών με τον Φίλιππο Βέροιας να υποδέχεται στο Φιλίππειο Κλειστό Γυμναστήριο στις 18:00 τον Ποσειδώνα Λουτρακίου.
Μετά από χρόνια ο ιστορικός σύλλογος έχει όλα τα φόντα να πρωταγωνιστήσει, καθώς αποκτήθηκαν έμπειροι παίκτες και μια νίκη στην πρεμιέρα επί του Ευρωπαίου Ποσειδώνα, θα δώσει ώθηση στην Βεροιώτικη ομάδα ενόψει της δύσκολης και απαιτητικής συνέχειας.
Αμφίβολος για τους γηπεδούχους είναι ο Γρηγόρης Σανίκης που χτύπησε στην τελευταία προπόνηση, ενώ από τους φιλοξενούμενους τιμωρημένος είναι ο προπονητής Νίκος Γραμματικός και δεν θα μπορέσει να κάτσει στον πάγκο της ομάδας του.
Ο τεχνικός του Φιλίππου Χρήστος Τζουβάρας σε δηλώσεις του τόνισε: ''Έχουμε κάνει καλή προετοιμασία, έχουμε δουλέψει καλά. Δεν θα είμαστε έτοιμοι στην αρχή της σεζόν. Χρειαζόμαστε 3-4 αγωνιστικές για να βρούμε ρυθμό. Θέλουμε να δείξουμε καλή εικόνα απέναντι σε μια καινούργια ομάδα επίσης. Θα είναι ένα ματς ανοιχτό αύριο''.
Από την πλευρά του ο Νίκος Γραμματικός αναφέρει: ''Παίζουμε σε μια δύσκολη έδρα απέναντι σ' έναν ενισχυμένο αντίπαλο. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί από την αρχή μέχρι το τέλος''.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Α1 Ανδρών (1η Αγωνιστική)
Σάββατο 27/9
18:00 Δράμα 1986 - Φοίβος Συκεών
18:00 ΓΑΣ Κιλκίς - Διομήδης Άργους
18:00 ΠΑΟΚ - ΑΣΕ Δούκα
18:00 Φίλιππος Βέροιας - Ποσειδώνας Λουτρακίου
18:00 ΧΑΝΘ - ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΔΙΚΕΑΣ
Κυριακή 28/9
16:30 ΑΕΚ - Αναγέννηση Βύρωνα
Επιμέλεια: Κώστας Κάππας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου