Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Σε καλό κλίμα συναντήθηκαν ΟΧΕ και διαιτητές

 
Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΟΧΕ η συνάντηση του Προέδρου της Ομοσπονδίας κ. Παντελή Χατζηιωάννου με εκπροσώπους των διαιτητών κ.κ. Δημήτρη Τσάκωνα, Γεράσιμου Σκλαβενίτη, παρουσία του ειδικού γραμματέα της ΟΧΕ κ. Δημήτρη Σταυρακάκη, του μέλους του Δ.Σ. κ. Κώστα Σταματιάδη και του διευθυντή κ. Γιάννη Καρανάσου.
Η αντιπροσωπεία των διαιτητών ενημερώθηκε για το νέο εξοδολόγιο οδοιπορικών, το οποίο θα ισχύσει την επόμενη χρονιά, ενώ συζητήθηκε και το θέμα των αποζημιώσεων- αμοιβών ανά
παιχνίδι.Θα γίνει εκ νέου συνάντηση, ώστε οι δύο πλευρές να καταθέσουν τις προτάσεις τους πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα. Οι διαιτητές δεσμεύθηκαν ότι θα πραγματοποιήσουν και άλλες σχολές, ώστε στο μέλλον να υπάρξει νέο «αίμα» στην ελληνική διαιτησία, αλλά και στους κριτές.
Ο Πρόεδρος της ΟΧΕ κ. Παντελής Χατζηιωάννου, δήλωσε: «Για πρώτη φορά συζητήθηκαν θέματα διαιτησίας σε τόσο καλό κλίμα. Η πρόθεση είναι να λυθούν τα προβλήματα που υπάρχουν και να προχωρήσουμε ομαλά στη σεζόν που αρχίζει σε λίγες ημέρες. Στεναχώρια μου προκαλεί η παντελής απουσία των υποψήφιων σωτήρων του αθλήματος από την συνάντηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου