Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Ιπποκράτης Λάρισας: Νέο τεχνικό δίδυμο στους άνδρες και εναρξη τμημάτων υποδομών

Πηγή: http://hatzi-handball.blogspot.gr/
 
Ο Ιπποκράτης Λάρισας ανακοινώνει την έναρξη της 2ης χρόνιας, από την ίδρυση του, ως τμήματος του χάντμπολ. Η έναρξη της προετοιμασίας θα γίνει τη Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014 στο κλειστό του Αγίου Θωμά, στις 16.00, με στόχο μια πιο αξιόλογη και ανταγωνιστική πορεία, συμμετέχοντας σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, αυτό της Β' Εθνικής, με 20 αθλητές.
Στο ρόστερ, συμμετέχουν οι περισσότεροι αθλητές της περσινής χρονιάς , που έκλεισε με μια αξιοπρεπή πορεία ενώ προστέθηκαν άλλες 2 μετεγγραφές και αλλά 2 νέα παιδιά από τις Ακαδημίες του συλλόγου. Και σ' αυτό το φετινό ταξίδι, πρωτοπόρος είναι ο Διδάκτωρ Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στη Χειροσφαίριση, Γκουράβας Βασίλειος ως Γενικός Αρχηγός όλου του τμήματος, έχοντας κοντά του δυο φιλόδοξους ανθρώπους του χάντμπολ, παλιούς παίχτες με πείρα και ήθος, όπου θα αναλάβουν το κοουτσάρισμα της ομάδας του Ιπποκράτη Λάρισας των ανδρών, το τεχνικό δίδυμο που απαρτίζεται από τους κους Θάνο Αθανάσιο και Μάριο Βασιλειάδη!
Επιπρόσθετα του ανδρικού τμήματος ο Ιπποκράτης θα λειτουργήσει και τμήματα σε Παίδες, Παμπαίδες και Μίνι Αγόρια ενω για πρώτη φορά φέτος θα λειτουργήσουν τμήματα κοριτσιών, σε Παγκορασίδες και Μίνι κοριτσιών. Έναρξη προπονήσεων θα γίνει στις 19 Σεπτεμβρίου, στο κλειστό του 10ου Γυμνάσιου Λάρισας.
Η διοίκηση του συλλόγου προσκαλεί όλους του μαθητές - τριες ηλικίας 9 ετών έως 19 ετών, που θέλουν να μάθουν τι είναι το χάντμπολ, να εγγράφουν στα τμήματα του συλλόγου. Πληροφορίες για εγγραφές και ώρες προπονήσεων, στο τηλ. 6942491626, κο Γκουράβα Βασίλειο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου