Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

«Συνεχίστε να στηρίζετε το άθλημα»

Συντάκτης: Onsports Team
 
Ο Πρόεδρος της ΟΧΕ κ. Παντελής Χατζηιωάννου έβγαλε ομιλία προς τους διαιτητές στα γραφεία του ΣΥΔΧΑ στο πλαίσιο σεμιναρίου διαιτητών.
«Πρέπει να βοηθήσετε το χάντμπολ, να συνεχίζετε να το στηρίζετε και να το αγαπάτε ανεξάρτητα ποιοι το διοικούν. Δεν πρέπει να επηρεάζεστε από τις επιλογές κάποιων ανθρώπων να βάλουν το άθλημα σε αναστάτωση. Είναι απόφαση μου να συνεχίσω να βοηθάω το χάντμπολ ασχέτως αν θα είμαι ή όχι στην διοίκηση της Ομοσπονδίας. Να ξέρετε ότι θα έχετε πάντα ένα φίλο δίπλα σας. Αυτά που πέρσι δεσμευτήκαμε σαν διοίκηση απέναντι σας θα υλοποιηθούν στο ακέραιο. Πρέπει να βρεθούν λύσεις για όλα τα ζητήματα που ταλανίζουν το άθλημα».
Παρόντες στην έναρξη του σεμιναρίου στην Αθήνα ήταν επίσης ο Πρόεδρος της ΔΕΠ κ. Αθανάσιος Μανδάς και το μέλος του Δ.Σ. κ. Στάθης Παπαχαρτοφύλης.
«Διαφήμιση του χάντμπολ μέσω διαιτησίας»
Εκπροσωπώντας το Δ.Σ. της ΟΧΕ στο σεμινάριο της Κατερίνης που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο ο κ. Κώστας Βιολιντζής απευθύνθηκε στους διαιτητές, τονίζοντας: «Πιστεύω ότι μπορεί η ελληνική διαιτησία να διαφημίσει το ελληνικό χάντμπολ εκτός συνόρων και το Δ.Σ. της ΟΧΕ πρέπει να συνεχίσει προς σε αυτή την κατεύθυνση και να έχουμε όλο και περισσότερα ζευγάρια στο εξωτερικό. Γιατί να μην δούμε πάλι ένα ζευγάρι να σφυρίζουν τελικούς και ημιτελικούς στην Ευρώπη, όπως οι Μίγκας- Μπάβας. Επίσης θεωρώ ότι οι αποφάσεις που έχουν παρθεί από την ΟΧΕ σχετικά με την πληρωμή των διαιτητών στα ηλικιακά πριν τον αγώνα έχει και αναπτυξιακό χαρακτήρα, καθώς θεωρώ ότι θα βοηθήσει ώστε να έρθουν νέοι άνθρωποι στις τάξεις της Ομοσπονδίας. Μετά την ανάδειξη νέου Δ.Σ. τον Οκτώβριο θα συνεχιστεί ο διάλογος, ώστε να λυθούν όποια προβλήματα υπάρχουν»
Το (κοινό) πρόγραμμα σε Κατερίνη και Αθήνα
08:30 Πέρας προσέλευσης συμμετεχόντων
09:00 Κλειστά Γυμναστήρια Κατερίνης και Νέας Ιωνίας- Αθλητικά τεστ (παλίνδρομο)
11:00 Χαιρετισμοί- έναρξη, Προέδρου ΟΧΕ κ. Παντελή Χατζηιωάννου και Προέδρου ΚΕΔ κ. Αθανάσιου Νικολίτσα στα γραφεία του ΣΥΔΧΑ και του μέλους του Δ.Σ. της ΟΧΕ κ. Κώστα Βιολιντζή και του Προέδρου της ΚΕΔ στην Κατερίνη.
11:15 Απολογισμός Προηγούμενης Περιόδου, επισημάνσεις, οδηγίες για νέα σεζόν (Πρόεδρος ΚΕΔ κ. Θανάσης Νικολίτσας)
12:00 Ρίψη 7 μέτρων- προοδευτικότητα ποινών (Καθηγητής Διαιτησίας Γιάννης Μεϊμαρίδης στην Κατερίνη και λέκτορας EHF Σωτήρης Μίγκας στην Αθήνα)
13:00 Διάλλειμα
13:15 Βίντεο με φάσεις από Ελληνικούς αγώνες (ΚΕΔ/ΟΧΕ)
13:45 Παρουσίαση Προκηρύξεων 2014-2015 (ΚΕΔ/ΟΧΕ)
14:15 Γραπτά τεστ Α' γκρουπ (ΚΕΔ/ΟΧΕ)
14:50 Γραπτά τεστ Β΄ γκρουπ (ΚΕΔ/ΟΧΕ)
15:00 Αναχώρηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου