Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Οι κληρώσεις των Νέων και Νεανίδων Α και Β

Πηγή: http://hatzi-handball.blogspot.gr/
 
Τις πιθανότητες πρόκρισης που έχει θα εξαντλήσει η Εθνική ομάδων Νέων στα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2015. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κληρώθηκε στον 8ο όμιλο με αντιπάλους Σερβία και Νησιά Φερόε. Η πρώτη ομάδα θα προκριθεί στην τελική φάση και η Ελλάδα μπορεί αν διοργανώσει εφόσον το επιθυμεί τον όμιλο που θα διεξαχθεί 9-11 Ιανουαρίου 2015. Η Εθνική μας ομάδα πέρσι έφτασε μία... ανάσα από την πρόκριση στο EURO όταν κέρδισε Ισλανδία, Ιταλία και έχασε από την ΠΓΔΜ στον όμιλο που έγινε στα Σκόπια.
Δύσκολη αποστολή για τις Νεάνιδες Α'
Η Εθνική Νεανίδων Α' θα έχει δύσκολη αποστολή στα προκριματικά του EURO 2015. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κληρώθηκε σε όμιλο με τέσσερις ομάδες, από τις οποίες οι δύο πρώτες θα προκριθούν στην τελική φάση, ενώ η «γαλανόλευκη» έχει πρώτη το δικαίωμα να διοργανώσει τον όμιλο! Οι αντίπαλοι της Εθνικής ομάδας (κάτω των 19) θα είναι η Πορτογαλία, η Γαλλία και το Ισραήλ στον 5ο προκριματικό όμιλο και οι αγώνες θα διεξαχθούν το διάστημα 17-19 Απριλίου.
Η Πορτογαλία είναι μία από τις μεγάλες δυνάμεις σε αυτή την ηλικία και μάλιστα στο προηγούμενο Ευρωπαϊκό (κάτω των 17) πήρε την 4η θέση, ενώ η Γαλλία την 11η. Η τελική φάση θα γίνει στην Ισπανία (23 Ιουλίου- 2 Αυγούστου 2015) και εκτός των «Φούριας Ρόχας» απευθείας έχουν προκριθεί Σουηδία και Ρωσία που κατέκτησαν το χρυσό και το ασημένιο αντίστοιχα στην προηγούμενη διοργάνωση.
Ακόμα πιο δύσκολα για τις Νεάνιδες Β'
Στο Δουβλίνο πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νεανίδων Β' (κάτω των 17) για το 2015. Οι ομάδες χωρίστηκαν σε έξι γκρουπ των τεσσάρων ομάδων και τριών γκρουπ των τριών ομάδων. Η Εθνική μας ομάδα κληρώθηκε στον 4ο όμιλο με αντιπάλους τις Ουγγαρία, Γερμανία και Ουκρανία με τις δύο πρώτες ομάδες να παίρνουν την πρόκριση για την τελική φάση, ενώ από τους ομίλους με τις τρεις ομάδες προκρίνεται μόνο ο νικητής. Η ομάδα της ΠΓΔΜ ως διοργανώτρια (13-23 Αυγούστου 2015) έχει προκριθεί άνευ αγώνων στην τελική φάση. Πρώτη το δικαίωμα να φιλοξενήσει τον όμιλο το διάστημα 20-22 Μαρτίου 2015 έχει η Ουγγαρία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου