Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Συνεχίζεται η δουλειά σε άντρες και υποδομές στην Αναγέννηση Άρτας

Πηγή: http://hatzi-handball.blogspot.gr/
 
Σε δυνατούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία των ανδρών της ΦΕΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΑΡΤΑΣ ενόψει του φετινού πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής, που ξεκινάει στις 18 Οκτωβρίου. Η ομάδα υπό τις οδηγίες των Γιαμούρη-Κωσταδήμα δουλεύει σε φυσική κατάσταση και τακτική στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης και το ερχόμενο Σαβρβατοκύριακο αναμένεται και το 1ο φιλικό για να βγουν τα πρώτα συμπεράσματα για το μοντάρισμα της ομάδας.
Εμεινε και ο Ηλίας Κάντσης
Μετά τον Σέρβο αριστερόχειρα, Μίλαν Βούγιασιτς, που ανανέωσε τη συμφωνία του με την Αναγέννηση, ακολούθησε και ο Ηλίας Κάντσης, που άφησε πολύ καλές εντυπώσεις την 1η χρονιά του στην ομάδα και σίγουρα φέτος θα δείξει ακόμη περισσότερα στοιχεία του πλούσιου ταλέντου του. Ο Ηλίας κατάγεται από το Λέχοβο Φλώρινας και αγωνιζόταν στον Αμύντα Αμυνταίου και απότελεί ένα από τα πολλά φετινά όπλα της Αναγέννησης, που ενισχύθηκε σε μεγάλο βαθμό στις φετινές μεταγραφές, που θα παρουσιάζονται αναλυτικά τις επόμενες ημέρες.
Με αμείωτο ρυθμό οι προπονήσεις των υποδομών
Μετρούν ήδη δύο εβδομάδες που ξεκίνησαν οι ακαδημίες της ΦΕΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΑΡΤΑΣ για αγόρια και κορίτσια 6-15 ετών στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης της Αρτας. Στόχος είναι το παιδί να αγαπήσει τον αθλητισμό και να μάθει μέσα από τις αθλητικές δράσεις παιδαγωγικές αρχές και αντιλήψεις, που θα τον ακολουθήσουν σε όλη τη ζωή, ώστε να γίνει ενεργό μέλος της κοινωνίας. Σε συνδυασμό, λοιπό, με το αγωνιστικό κομμάτι οι ακαδημίες του συλλόγου διαπλάθουν αθλητές και χαρακτήρες.
Μέσα από ταξίδια σε όλη την Ελλάδα (πέρυσι Κέρκυρα, Γιάννενα, Κόνιτσα, Αγρίνιο, Βέροια, Αθήνα κλπ) οι ακαδημίες έδωσαν αγώνες, παρακολούθησαν αγώνες υψηλού επιπέδου σε τελικούς και ταυτόχρονα γέμιζαν με παραστάσεις και κοινωνικοποίηση. Και φέτος, λοιπόν, η συνταγή θα είναι ίδια και πετυχημένη. Για αυτό άλλωστε και επιλέγουμε τους καλύτερους για τα παιδιά, που στον κόσμο της κρίσης και της απαξίωσης των ηθικών αξιών, έχουν ανάγκη από παιδαγωγούς και σωστούς προπονητές.
Γιαμούρης Νικόλαος : Εκπαιδευτικός Φιλόλογος με ειδίκευση στην Ψυχολογία και νυν αθλητής της Αναγέννησης
Δήμου Υόνκα : Εκπαιδευτικός Γυμνάστρια με ειδικότητα χάντμπολ και νυν αθλήτρια της Αναγέννησης Αρτας με πάμπολλες διακρίσεις, συμμετοχή σε champions league, πρωταθλήματα και κύπελλα στο ενεργητικό της
Τούτσης Θάνος : Εκπαιδευτικός Γυμναστής με ειδικότητα χάντμπολ και εμπειρία ως αθλητής και προπονητής στα Εκπαιδευτήρια Δούκα, αθλητής της ΑΕΚ και από φέτος της Αναγέννησης Αρτας.
Εφορος και υπεύθυνη για το τμήμα των ακαδημιών είναι η Γιώτα Καπέλη, που προσπαθεί ασταμάτητα για την καλύτερη λειτουργία των τμημάτων.
Ευχαριστούμε, τέλος, τον κ. Νικόλαο Μπέη των Ιταλικών τσιμεντένιων - κεραμικών (πήλινων) κεραμιδιών της εταιρείας WIERER - COTTO COPERTURE, θυγατρικές των LAFARGE ROOFING - MONIER.-είδη θέρμανσης-www.beis.gr, για την ευγενική χορηγία των φετινών εμφανίσεων αγώνων των ακαδημιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου