Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Εκεί που τηρούν τους κανόνες.....

Πηγή: http://hatzi-handball.blogspot.gr/
 
Στη γειτονική μας Ρουμανία τη χρονιά αυτή, γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια να αναβαθμιστεί το άθλημα, ιδιαίτερα στους άνδρες, όπου η Εθνική τους ομάδα βίωσε έναν πρωτόγνωρο αποκλεισμό από τη Φινλανδία για τα προκριματικά του EURO 2016. Το γεγονός αυτό κλόνισε την Ρουμανική ομοσπονδία της οποίας η διοίκηση είχε μόλις λίγους μήνες εκλεγεί, η οποία έδρασε ακαριαία, αλλάζοντας τους κανονισμούς μεταγραφών επιτρέποντας ελεύθερα τις μεταγραφές ξένων ΜΟΝΟ από τα πρωταθλήματα των κορυφαίων 5 χωρών σύμφωνα με το ranking list της EHF, ενώ για να πάρεις ξένο από άλλη χώρα, θεσπίστηκε παράβολο που έφτανε εώς και τα 5.000 ευρώ ανα αθλητή!!!
Έτσι αυτή τη σεζόν ήρθαν αθλητές από τα κορυφαία πρωταθλήματα και ομάδες όπως PSG, Wisla Plock κλπ Το βασικότερο όμως δημιούργησε ΚΑΝΟΝΕΣ για να θωρακήσει αυτή την προσπάθεια, τους οποίους εκ του αποτελέσματος φάινεται ότι τους τηρεί ΕΥΛΑΒΙΚΑ. Διαβάστε τα παρακάτω παραδείγματα και κάνετε συγκρίσεις:
- Αγώνας Σουτσεάβα - Δυναμό Βουκουρεστίου. Δυστυχώς για τους γηπεδούχους δεν υπήρχε ασθενοφόρο στο γήπεδο κατά την ώρα έναρξης του αγώνα όπως προβλεπόταν από τους κανονισμούς. Αυτόματα κλείνει το ΦΑ και σκορ 0-10 για τους φιλοξενούμενους.
- Τελικός Σούπερ κάπ ανδρών Κοστάντζα - Μπακάου. Νίκη της Κονστάντζα με 24-21. H ομοσπονδία αυτεπαγγέλτως, αφού η Μπακάου δεν κάνει ένσταση, μηδενίζει την Κονστάντζα και δίνει τον τίτλο στη Μπακάου, όταν διαπιστώνεται εκ των υστέρων ότι υπήρχε πρόβλημα με τη λίστα των αθλητών που δόθηκε στον κομισσάριο, και συγκεκριμένα για τον γνωστό μας Μλάντεν Ράκτσεβιτς.
Και στα δικά μας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου