Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

"Αποφράδα μέρα για το χάντμπολ"

Πηγή: http://www.sportdog.gr/
 
Για τα επεισόδια στο ΑΕΚ - Διομήδης που οδήγησαν στην αναβολή του παιχνιδιού μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Παντελής Χατζηιωάννου. Ο πρόεδρος της ΟΧΕ αναφέρθηκε στην απόφαση που πήραν με τον υφυπουργό αθλητισμού Γιάννη Ανδριανό, συνιστώντας ψυχραιμία σε όλους τους αθλητικούς φορείς.
Αναλυτικά όσα είπε ο Παντελής Χατζηιωάννου:
«Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καν. Πριν την έναρξη τους ματς, φίλαθλοι της ΑΕΚ απώθησαν αστυνομικούς. Τα ΜΑΤ επενέβησαν, νομίζοντας πως επιτέθηκαν στους συναδέλφους τους, κατά μαρτυρία του διοικητή του τμήματος.
Έγινε χρήση χημικών στο κλειστό, ευτυχώς όμως δεν κινδύνευσε κανείς, ούτε οι φίλαθλοι ούτε οι δύο ομάδες. Αυτές οι εικόνες θα πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσουν. Όλοι οι φορείς του αθλητισμούς πρέπει να το αντιμετωπίσουμε ψύχραιμα. Αστυνομία, ομοσπονδίες, ομάδες… όλοι οι αθλητικοί παράγοντες.
Μετά από την πρόταση του Γιάννη Ανδριανού συμφωνήσαμε να μη γίνει το παιχνίδι. Τη Δευτέρα θα αποφασιστεί αν θα γίνει το βράδυ της ίδιας μέρας ή Τρίτη. Η επόμενη εβδομάδα είναι της Εθνικής. Δίνει ένα κρίσιμο παιχνίδι για τα τελικά του παγκοσμίου πρωταθλήματος κι εμείς συζητάμε για μια αποφράδα μέρα για το χάντμπολ…»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου