Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Στο Κιλκίς συνεχίζει την προετοιμασία της η Εθνική ανδρών

Πηγή: http://hatzi-handball.blogspot.gr/
 
Η Εθνική ομάδα των Ανδρών επέστρεψε στις προπονήσεις ενόψει του 2ου αγώνα με την ΠΓΔΜ την Κυριακή 15 Ιουνίου 2014 (21:00) για τα πλέι οφ του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2015.
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα προετοιμάζεται στο Κιλκίς και θα παραμείνει εκεί μέχρι και το Σάββατο το πρωί, όταν και θα αναχωρήσει για τα Σκόπια.
Το κλίμα στην Εθνική είναι πολύ καλό, ειδικότερα μετά την πολύ καλή εμφάνιση στο πρώτο παιχνίδι στα Άνω Λιόσια, το οποίο η «γαλανόλευκη» έχασε στο νήμα με 27-25. Στόχος της Εθνικής ομάδας είναι μια εξίσου καλή εμφάνιση και στο δεύτερο παιχνίδι, διεκδικώντας μέχρι το τέλος όποιες πιθανότητες πρόκρισης υπάρχουν.
«Υπάρχει θέληση και πίστη»
Ο διεθνής δεξιός ίντερ της Εθνικής Ανδρών Χρήστος Τσάτσος σχολίασε: «Στο πρώτο ματς δείξαμε ενέργεια και πάθος που δεν είχαμε στα προηγούμενα ματς. Αυτή την θέληση πρέπει να έχει η Εθνική ομάδα. Η πρόκριση στο Παγκόσμιο είναι ένας μεγάλος στόχος. Όλα τα παιδιά πιστεύουμε σε αυτό και γι' αυτό βγάζουμε τόσο πάθος. Στα Σκόπια το παιχνίδι θα είναι πολύ δύσκολο απ' όλες τις απόψεις. Όταν όμως μια ομάδα θέλει να πετύχει προκρίσεις πρέπει να εκμεταλλευτεί κάποιες ευκαιρίες. Υπάρχουν κάποιες συγκυρίες αυτή την στιγμή, οι οποίες μας βοηθούν να διεκδικήσουμε κάτι καλό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου