Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Οι νέοι «ηγέτες» της ΑΕΚ

Πηγή: http://www.sport-fm.gr/
Το χάντμπολ της ΑΕΚ έχει συνηθίσει να πρωταγωνιστεί. Και οι Τσαούσης, Μπακαούκας, Παπαδόπουλος και Καφφάτος παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους προκειμένου να συνεχίσει να το κάνει.
 
Μέχρι τώρα συνήθιζαν να πρωταγωνιστούν με την… μπάλα στα χέρια. Η δύσκολη οικονομική συγκυρία όμως αναγκάζει τέσσερις «ηγέτες» του τμήματος χάντμπολ της ΑΕΚ να βγουν μπροστά, προκειμένου να κρατήσουν ζωντανή την πρωταγωνιστική εικόνα της ομάδας.
Οι Φάνης Τσαούσης, Χριστόφορος Μπακαούκας, Γιώργος Παπαδόπουλος και Δημήτρης Καφφάτος παίρνουν το παιχνίδι στα χέρια τους, μετά την παραίτηση του Δημήτρη Λαζόπουλου πριν τον τελικό της Α1 χάντμπολ με τον Διομήδη Άργους και αναλαμβάνουν να βρουν οικονομικούς πόρους για τη συνέχεια.
Η κινητοποίηση προς τον κόσμο της ΑΕΚ έχει ήδη ξεκινήσει, με την ελπίδα να στηρίξουν την πρωτοβουλία, ώστε να παραμείνει το τμήμα στους μεγάλους πρωταγωνιστές του ελληνικού χάντμπολ.
Πέρα απ’ αυτό, αναμένεται να υπάρξει συνάντηση με την Ερασιτεχνική, αλλά και τον Δημήτρη Λαζόπουλο, ο οποίος παρότι παραιτήθηκε, δήλωσε πως θα παραμείνει στο πλευρό της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου