Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

ΑΕΚ ΚΑΙ ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 7μ.μ. Βγαίνει επιτέλους πρωταθλητής!

Πηγή: http://www.sentragoal.gr/
 
Χρειάστηκε να περάσουν 22 ημέρες από την υποτιθέμενη κανονική λήξη του πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών στο χάντμπολ μέχρι να φτάσει η στιγμή, σήμερα (7μ.μ., OTE TV, Sentra 103,3) για να γίνει επιτέλους ο 3ος τελικός της ανάμεσα σε ΑΕΚ και Διομήδη και να γίνει η απονομή του τίτλου.
Μετά τα γεγονότα της Κυψέλης στις 30 Μαΐου, τα οποία οδήγησαν στην αναβολή του αγώνα και την τιμωρία της ΑΕΚ με έξι αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και 80.000 ευρώ πρόστιμο, τον σημερινό αγώνα που θα γίνει στο κλειστό της Νέας Ιωνίας θα δουν μόλις 36 θεατές (18 από κάθε ομάδα) κι όσοι έχουν δουλειά (δημοσιογράφοι, τεχνικοί, μέλη της ΟΧΕ και λοιποί παρατρεχάμενοι).
Μάλιστα, μπορεί η διοίκηση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ να είχε καταρτίσει τη σχετική λίστα με τα ονόματα των δικών της ανθρώπων, όμως οι «κιτρινόμαυροι» παίκτες είχαν άλλη άποψη. Απαίτησαν να αλλάξει η λίστα η οποία περιλαμβάνει πλέον μόνο συγγενικά τους πρόσωπα, αυτά με τα οποία θέλουν να γιορτάσουν μια πιθανή κατάκτηση του τίτλου ή να μοιραστούν την πίκρα τους αν χάσουν.
Άλλωστε δεν είναι λίγα αυτά που έχουν περάσει, καθώς και οφειλές υπάρχουν από τη διοίκηση και νιώθουν πως δεν έχουν την προσοχή που τους αξίζει, εδικά μετά και την αποχώρηση του Δημήτρη Λαζόπουλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου