Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

«Δεν σταματάμε να ονειρευόμαστε»

Συντάκτης: Onsports Team
 
Προσγειωμένοι και αισιόδοξοι είναι οι Έλληνες διεθνείς του χάντμπολ ενόψει των αναμετρήσεών τους με την ΠΓΔΜ την ώρα που προετοιμάζονται με την Εθνική Ανδρών για τα μπαράζ του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2015.
Χάρης Μάλλιος, Θόδωρος Ευαγγελίδης και Δημήτρης Τζηράς μίλησαν στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ για τα παιχνίδια με την ΠΓΔΜ και την σημασία τους. Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων (Σάββατο 7 Ιουνίου, 19:00) και στο «Μπόρις Τραικόφσκι» των Σκοπίων (Κυριακή 15 Ιουνίου, 21:00).
Χάρης Μάλλιος (πλέι μέικερ Διομήδη Άργους): «Είμαστε μια νέα ομάδα. Ήρθε η σειρά μας να πάρουμε την Εθνική ομάδα στις πλάτες μας και να αναλάβουμε τις ευθύνες που μας αναλογούν για το μέλλον της. Παίζουμε κόντρα σε μία πολύ δυνατή ομάδα, που παίζει άμυνα 6-0 και διαθέτει δυνατά κορμιά. Είδαμε ότι οι σύλλογοι της πρωταγωνιστούν στο Τσάμπιονς Λιγκ και έφτασαν μέχρι τα προημιτελικά. Θα διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε, τα πράγματα είναι δύσκολα, ας μην κρυβόμαστε, αλλά δεν σταματάμε να ονειρευόμαστε».
«Έχουμε διάθεση και όρεξη»
Θόδωρος Ευγγελίδης (αριστερός ίντερ Σβερίν): «Είμαστε όλοι μαζί, έχοντας πολύ καλή διάθεση και όρεξη για δουλειά. Όλοι μας γνωρίζουμε ότι είναι μια μεγάλη ευκαιρία να πάμε σε ένα Παγκόσμιο. Ξέρουμε την δυναμικότητα των αντιπάλων μας. Είμαστε συνειδητοποιημένοι και γνωρίζουμε τις δυσκολίες των αγώνων. Στον αθλητισμό όμως δεν μπορεί κανείς να αποκλείσει τίποτε».
«Έπρεπε να γίνει η αλλαγή φρουράς»
Δημήτρης Τζηράς (δεξιός εξτρέμ Δούκα): «Σίγουρα θα διεκδικήσουμε ότι πιθανότητες έχουμε. Θα δουλέψουμε στις προπονήσεις, θα δούμε τον αντίπαλο μας και στο βίντεο και θα προετοιμαστούμε κατάλληλα. Πιστεύω ότι θα τους κοντράρουμε. Σίγουρα αυτοί είναι το φαβορί, εμείς δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα. Η ομάδα απαρτίζεται από νέα παιδιά. Αυτή η αλλαγή «φρουράς» έπρεπε να γίνει κάποια στιγμή. Όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να έχουμε ένα καλό σύνολο που στο μέλλον θα διεκδικήσει προκρίσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου