Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Ανανέωσε με Τσίλη ο ΠΑΟΚ

Πηγή: http://www.sport-fm.gr/
Παίκτης της ανδρικής ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ θα συνεχίσει να είναι για πέμπτη συνεχόμενη σεζόν ο 22χρονος εξτρέμ, Άγγελος Τσίλης.

Στον ΠΑΟΚ για πέμπτη συνεχόμενη σεζόν θα παραμείνει ο Άγγελος Τσίλης, καθώς επέκτεινε τη συνεργασία του με τον «Δικέφαλο του Βορρά».
Ο Κερκυραίος αθλητής είχε καταλυτικό ρόλο τη φετινή περίοδο, ειδικά μετά τον τραυματισμό του Χρήστου Νικολαϊδη.
Ο απολογισμός του 22χρονου την αγωνιστική σεζόν που ολοκληρώθηκε είναι 42 γκολ σε 19 αγώνες, ενώ συνολικά με την ομάδα μετράει 81 γκολ σε 50 αγώνες.
Οι δηλώσεις:
«Η φετινή σεζόν μας άφησε μία πικρή γεύση, καθώς μείναμε νωρίς εκτός διεκδίκησης τίτλων. Αυτό που συνέβη μας πεισμώνει και θα κάνουμε το παν για να επιστρέψουμε στις επιτυχίες. Χρειάζεται θέληση, μεθοδική δουλειά και προσήλωση. Είμαι πολύ χαρούμενος που παραμένω μέλος του ΠΑΟΚ. Από την πλευρά μου, είμαι αποφασισμένος να αρπάξω… από τα μαλλιά όποια ευκαιρία μου παρουσιαστεί για να διακριθώ μέσα στον υγιή ανταγωνισμό της ομάδας. Στον ΠΑΟΚ αξίζει να είναι ψηλά, θα δουλέψουμε σκληρά για να τα καταφέρουμε», σχολίασε ο παίκτης.
Ο έφορος του τμήματος, Γρηγόρης Πετρίδης, τόνισε: «Η πορεία του Άγγελου στο ελληνικό χάντμπολ είναι ανοδική. Στον ΠΑΟΚ, θέλουμε να έχουμε παιδιά με τον χαρακτήρα και την όρεξη για δουλειά που διακρίνει τον Άγγελο. Του ευχόμαστε να είναι υγιής και να βοηθήσει την ομάδα. Η συνεργασία μας με τον Φαίακα Κέρκυρας, την ομάδα στην οποία ανήκει ο αθλητής, είναι εξαιρετική τα τελευταία χρόνια. Πρόκειται για ένα σπουδαίο φυτώριο αθλητών του χάντμπολ, που έχει προσφέρει πολλά στο άθλημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου