Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Εκτός Ευρώπης η ΑΕΚ. Το Κιλκίς στο Challenge Cup

Πηγή : www.coppa.gr
 
H Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Χάντμπολ (EHF) ενημέρωσε την ΟΧΕ ότι αποφάσισε να αποκλείσει την ΑΕΚ από τα Ευρωπαϊκά Κύπελλα της περιόδου 2014/15 λόγω οικονομικών εκκρεμοτήτων (μη πληρωμή προστίμου ύψους 10.000€). Το πρόστιμο αφορά τα επεισόδια που έγιναν από οπαδούς της ΑΕΚ στην διάρκεια του προκριματικού ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ στο Πρεσόφ της Σλοβακίας τον περασμένο Σεπτέμβριο.
Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία είχε ανακοινώσει την ποινή τον Οκτώβριο και παρότι η ΑΕΚ είχε ζητήσει διακανονισμό δεν ήταν τυπική ούτε στην συγκεκριμένη ρύθμιση, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα τον αποκλεισμό της. Αυτή η εξέλιξη αποτελεί άλλη μια αδράνεια της διοίκησης της ΑΕΚ, η οποία το τελευταίο διάστημα δείχνει εικόνα διάλυσης σε όλα τα τμήματα της ερασιτεχνικής.
H EHF παραχώρησε στην ΟΧΕ μια επιπλέον θέση στο Challenge Cup την οποία και καταλαμβάνει η ομάδα του ΓΑΣ Κιλκίς (6ος στην βαθμολογία της Α1 Ανδρών) καθόσον ο 5ος της βαθμολογίας ΠΑΟΚ έχει ενημερώσει ότι δεν επιθυμεί να συμμετάσχει στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις την φετινή περίοδο.
Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου