Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Οδηγίες για το Ελλάδα - Σκόπια

Συντάκτης: Onsports Team
 
Ενημερωτική ανακοίνωση για τους οπαδούς που θα παρακολουθήσουν την αναμέτρηση ανάμεσα στην Εθνική Χάντμπολ των Ανδρών και τα Σκόπια εξέδωσε η Ομοσπονδία Χάντμπολ Ελλάδας.
Η ανακοίνωση:
«Σχετικά με τον αγώνα της Εθνικής μας ομάδας Χάντμπολ Ανδρών με την Π.Γ.Δ.Μ. που θα γίνει το Σάββατο 7 Ιουνίου 2014 στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων (ώρα έναρξης: 19.00), ενημερώνονται οι φίλαθλοι για τα παρακάτω και σύμφωνα με όσα αποφασίστηκαν στην σύσκεψη που υπήρξε στην Διεύθυνση Αστυνομίας Δυτικής Αττικής:
Η είσοδος των φιλάθλων είναι ελεύθερη, με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου ή διπλώματος οδήγησης.
Η είσοδος των φιλάθλων της Εθνικής Ελλάδος, των επισήμων, των δημοσιογράφων, θα γίνει από την Βόρεια είσοδο της εγκατάστασης (επί της οδού Κωνσταντινουπόλεως) και στη συνέχεια θα εισέλθουν στο εσωτερικό της εγκατάστασης από την θύρα D. Η είσοδος επί της οδού Κωνσταντινουπόλεως θα ανοίξει για τους φιλάθλους στις 17.45.
Οι φίλαθλοι και οι επίσημοι θα καταλάβουν την δυτική κερκίδα (μπλε καθίσματα-απέναντι από τις κάμερες TV), μεταξύ των θυρών Η και C.
Τα μέλη της αθλητικής αποστολής, οι δημοσιογράφοι και οι λοιποί συνοδοί της Π.Γ.Δ.Μ. που δεν έχουν δικαίωμα εισόδου στον αθλητικό χώρο και τα αποδυτήρια, θα εισέλθουν από την Θύρα Β και θα καταλάβουν θέσεις στην Ανατολική κερκίδα, μεταξύ των θυρών Α και Β, κάτω δεξιά από το μπούθ και προς τη θύρα Α.
Σύμφωνα με την απόφαση της Αστυνομίας θα υπάρξουν προέλεγχοι στους φιλάθλους στην είσοδο της αθλητικής εγκατάστασης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου