Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Εκτός Τσάμπιονς Λιγκ η ΑΕΚ!

Πηγή: http://www.sport-fm.gr/
Δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ χάντμπολ των ανδρών η ΑΕΚ, ανεξάρτητα του αν θα κατακτήσει το πρωτάθλημα στον τελευταίο τελικό της Α1 κόντρα στον Διομήδη στις 21 Ιουνίου.
 
(Photo: Actionimages)
Όπως ενημέρωσε την ΟΧΕ και τις ομάδες που διεκδικούν την ευρωπαϊκή συμμετοχή την Πέμπτη η ευρωπαϊκή ομοσπονδία χειροσφαίρισης, αυτές θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή προκαταβολικά για την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση της επόμενης περιόδου μέχρι τις 11 Ιουνίου με μοναδική διευκόλυνση την καταβολή του παράβολου ύψους 25.000 ευρώ εντός δέκα ημερών και όχι μαζί με τη δήλωση συμμετοχής.
Η προθεσμία αυτή πέρασε και ο Διομήδης έστειλε κανονικά τη δήλωση, κάτι που δεν έκανε η ΑΕΚ, η οποία χάνει το δικαίωμα συμμετοχής της.
Τα προβλήματα για την κυπελλούχο Ελλάδος δε σταματούν εδώ, αφού η EHF θα εξετάσει το ενδεχόμενο να αποκλείσει την «Ένωση» από όλες τις επόμενες ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αφού ακόμα δεν έχει εξοφλήσει το πρόστιμο ύψους 10.000 ευρώ που της είχε επιβληθεί τον περασμένο Οκτώβριο για τη συμπεριφορά των οπαδών της στον προκριματικό όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ στο Πρεσόφ κόντρα στις Μπεσίκτας και Ντιναμό Μινσκ.
Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου