Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Ευρωπαίος και πάλι ο ΓΑΣ Κιλκίς!

http://www.kilkistoday.gr/
 
Η ομάδα χάντμπολ του ΓΑΣ Κιλκίς θα εκπροσωπήσει γι` άλλη μια φορά την Ελλάδα σ` ευρωπαϊκούς αγώνες, λαμβάνοντας μέρος στη φετινή διοργάνωση του Challenge Cup.
Πράγματι, η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Χάντμπολ (EHF) ενημέρωσε την αντίστοιχη ελληνική ομοσπονδία – ΟΧΕ ότι αποφάσισε να αποκλείσει την ΑΕΚ από τα Ευρωπαϊκά Κύπελλα της περιόδου 2014/15 λόγω οικονομικών εκκρεμοτήτων (μη πληρωμή προστίμου ύψους 10.000€). Κι επειδή ο 5ος ΠΑΟΚ έχει ενημερώσει ότι δεν επιθυμεί να συμμετάσχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις την φετινή περίοδο, η EHF παραχώρησε στην ΟΧΕ μια επιπλέον θέση στο Challenge Cup την οποία και καταλαμβάνει η ομάδα του ΓΑΣ Κιλκίς (6ος στην βαθμολογία της Α1 Ανδρών).
Παμπορίδης: Τιμή μας
 

Με την ευκαιρία, ο υπεύθυνος του τμήματος χάντμπολ του ΓΑΣ Κιλκίς, Βασίλης Παμπορίδης, είπε στην ARENA PRESS: «Ενημερωθήκαμε από την ΟΧΕ, για τον αποκλεισμό της ΑΕΚ από τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις και την άρνηση του ΠΑΟΚ να την αντικαταστήσει. Εμείς δηλώσαμε συμμετοχή στο Challenge Cup καθώς θεωρούμε τιμή να εκπροσωπούμε την Ελλάδα και την ευαίσθητη περιοχή της Μακεδονίας στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ο σύλλογος μας έχει την εμπειρία από τη συμμετοχή και διοργάνωση διεθνών αγώνων και πιστεύουμε σε μία αξιοπρεπή παρουσία. Ευελπιστούμε ότι η πόλη του Κιλκίς θα είναι κοντά μας και θα στηρίξει την επιλογή μας».
Ο ΓΑΣ Κιλκίς έχει εκπροσωπήσει τη χώρα μας 11 φορές σε Ευρωπαϊκές διοργανώσεις από 1998 έως το 2008, το 2002 και το 2004 έφτασε έως τους 8 του Challenge Cup. Ο σύλλογος κάνει πολύ καλή δουλειά και στις υποδομές φέτος για πρώτη φορά ξεκίνησε το Θερινό Προπονητικό CAMP, με σκοπό την ανάπτυξη και τη διάδοση του χάντμπολ στην περιοχή. Με τη συμπλήρωση μίας εβδομάδας συμμετείχαν 45 αθλητές και αθλήτριες από 8-17 ετών. Διεθνείς αθλητές του ΓΑΣ Κιλκίς και όχι μόνο, μοιράστηκαν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους με τους νεαρούς αθλητές. Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί όλο το καλοκαίρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου