Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Ποινή-κόλαφος για ΑΕΚ, γίνεται ο τελικός με Διομήδη

Συντάκτης: Onsports Team
 
Ο αθλητικός δικαστής αποφάσισε για την τύχη του τρίτου τελικού της Α1 χάντμπολ, που θα κρίνει και τον πρωταθλητή, επιβάλλοντας εξοντωτική τιμωρία στην Ένωση.
Τα επεισόδια που έγιναν την περασμένη εβδομάδα στην Κυψέλη, έφεραν και τη σκληρή τιμωρία της γηπεδούχου ΑΕΚ καθώς ο τρίτος τελικός δεν άρχισε ποτέ και οι συγκρούσεις των «κιτρινόμαυρων» οπαδών με την αστυνομία ήταν σφοδρότατες. Ο αθλητικός δικαστής αποφάσισε να γίνει τελικά ο αγώνας, κεκλεισμένων των θυρών, έτσι ώστε να κριθεί και ο φετινός πρωταθλητής της Α1 χάντμπολ των ανδρών, ανάμεσα στην Ένωση και τον Διομήδη Άργους.
Παράλληλα, οι «κιτρινόμαυροι» τιμωρήθηκαν με έξι αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και 80.000 ευρώ πρόστιμο, ποινή πρωτοφανής για το ελληνικό χάντμπολ. Είναι ενδεικτικό πως το ποσό της χρηματικής ποινής, πλησιάζει το συνολικό μπάτζετ της σεζόν για μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό όπως η ΑΕΚ!
Όσο για το πότε θα διεξαχθεί τελικά ο τρίτος και τελευταίος τελικός, αυτό είναι κάτι που ακόμα δεν έχει αποφασιστεί αφού πλέον έχουν αρχίσει οι υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας, στην οποία έχουν παίκτες τόσο η ΑΕΚ όσο και ο Διομήδης. Το πιθανότερο είναι να γίνει ο αγώνας στις 18 Ιουνίου, ωστόσο ακόμα δεν έχει οριστεί σε ποιο γήπεδο. Σε κάθε περίπτωση, ο αγώνας που θα κρίνει τον πρωταθλητή θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου