Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Αναβλήθηκε ο τρίτος τελικός λόγω επεισοδίων

Πηγή: http://www.naftemporiki.gr/
 
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΠΥΡΟΣ ΧΟΡΧΟΥΜΠΑΣ
Επεισόδια πριν από την έναρξη του αγώνα.
Ευρείας έκτασης επεισόδια σημειώθηκαν στο κλειστό του Πανελληνίου, λίγο πριν την έναρξη του τρίτου τελικού της Α1 χάντμπολ, μεταξύ της ΑΕΚ και του Διομήδη Άργους. Το παιχνίδι αναβλήθηκε οριστικά.
Προς το παρόν δεν υπάρχουν λεπτομέρειες για τους λόγους που οδήγησαν στη σύγκρουση ανάμεσα στους οπαδούς της Ένωσης και στις αστυνομικές δυνάμεις.
Τα επεισόδια εξαπλώθηκαν στο παρκέ με έναν οπαδό της ΑΕΚ να είναι λιπόθυμος. Οι μάχες σώμα με σώμα πήραν έκταση και μεταφέρθηκαν στο παρκέ του γηπέδου, ενώ τα δακρυγόνα έκαναν την ατμόσφαιρα αποπνικτική. Παρά τις διαβουλεύσεις που έγιναν ανάμεσα στους διαιτητές και στους υπεύθυνους της αστυνομίας, η ατμόσφαιρα στο γήπεδο ήταν τέτοια που δεν επέτρεπε τη διεξαγωγή του ματς.
 
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΠΥΡΟΣ ΧΟΡΧΟΥΜΠΑΣ
Με κοινή απόφαση του υφυπουργού αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανού και του προέδρου της ομοσπονδίας χάντμπολ, Παντελή Χατζηιωάννου, το παιχνίδι αναβλήθηκε οριστικά. Το φύλλο αγώνα έκλεισε, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να μεταφερθεί στις δικαστικές αίθουσες, όπου ο αθλητικός δικαστής θα αποφασίσει την ερχόμενη Δευτέρα (2/6) για την τύχη του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου