Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Zαραβίνας: "Να σέβονται το άθλημα"

Πηγή: http://www.sport24.gr/
Επιμέλεια: Γιώτα Κουνάλη

 
Την ικανοποίηση του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος εξέφρασε ο Γιώργος Ζαραβίνας, όχι όμως για όσα γίνονται στο ελληνικό χάντμπολ (videos).
Στα 38 του χρόνια ο Γιώργος Ζαραβίνας σήκωσε το έβδομο πρωτάθλημα στην καριέρα του. Παραμένει πρωταγωνιστής δέκα χρόνια μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας και την πιο λαμπρή στιγμή στην ιστορία του ελληνικού χάντμπολ.
Ο αρχηγός του Διομήδη Άργους δεν έκρυψε την απογοήτευση του για όσα συνέβησαν φέτος στο ελληνικό πρωτάθλημα. "Να κοιτάζει ο καθένας τη δουλειά του, είτε είναι η ομοσπονδία, είτε είναι ομάδα, είτε είναι προπονητής, είτε είναι παράγοντας. Να σέβονται το άθλημα το οποίο δεν ανήκει σε κανέναν. Μέσα στον αθλητισμό υπάρχει η νίκη και η ήττα".
"Ήταν δύσκολο για τις δύο ομάδες να κρατηθούν σε καλή κατάσταση. Είναι σχεδόν ένας μήνας δίχως αγωνιστική δραστηριότητα. Καταφέραμε να γίνει ένας τελικός και να δώσουμε θέαμα όπως μπορούσαμε. Είναι πραγματικό επίτευγμα γιατί με όλα αυτά που γίνονται την πληρώνουν οι αθλητές και οι προπονητές"
Μετά από πέντε πρωταθλήματα με τον Πανελλήνιο ο Ζαραβίνας έχει δύο δαχτυλίδια με τον Διομήδη Άργους. Το φετινό είναι μια από τις πιο δυνατές συγκινήσεις στην καριέρα του όπως είπε. Στη Νέα Ιωνία έκλεισε και ο κύκλος του στον Διομήδη.
"Ήταν μια ονειρεμένη χρονιά. Έκλεισε όπως έπρεπε, όλο το πρωτάθλημα ακολουθούσαμε (σ.σ. την ΑΕΚ). Παρά τις τέσσερις ήττες, πέντε μαζί με τον τελικό του Κυπέλλου, δεν χάσαμε την πίστη μας. Σαν κάτι μαγικό μετά από κάθε ήττα που κάναμε, προσπαθούσαμε να βελτιωθούμε, να βρούμε έναν τρόπο να νικήσουμε αυτή τη μεγάλη ομάδα που λέγεται ΑΕΚ. Τα καταφέραμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου